- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
ssolitude #3828 üzenetére
értem, köszönöm, rengeteget segítettél
viszont most mind2 vége felől gázos a probléma, mert egy Danfoss NL11F kompi 50k fölött lenne heh, szóval azt hiszem olcsóbban jövök ki ha valahogy sikerül megoldani ezt a 110v-os átalakítást, az a gyári cucc jó is lenne, csak akkor a hátsó áramellátó panelt amit meghekkeltünk 220v-ra tegnap Fercsával, vissza kell alakitani 115v-re, de lehet, hogy tudok szerezni egy külön trafót, viszont azt megint meg kell építtetni akkor valakivel mert én nem tudom megcsinálni. a másik problem, hogy amikor a hátsó panel kisült, remélem a kompinak nem lett baja, mert aztán ott lesz az átalakító és kiderül, hogy a kompi is beszart hehe -
Achill3uS
nagyúr
válasz
ssolitude #3826 üzenetére
110 váltó, viszont ez a cucc az egy dolog, hogy nagy lesz, de drága is? mert kb egy kompi csere 20-30k lenne, viszont az egész rendszert szét kéne szedni..
itt vannak a kompi paraméterei: [link]
ez egy hosszu történet, egy moddolt Vapochill LS alapja a cucc, csak az egész 110v-ra alapszik mert usa-ból van
Új hozzászólás Aktív témák
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest