- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
ZeUS2140
üzenetére
Vegyél vissza egy kicsit a stílusodból kisapám!

Nem szokásom lenézni másokat azért mert nem Bp.-en laknak. Azért mert én itt lakom az nem jelent semmilyen kiváltságot, csak annyiban könyebb az itt élőknek, hogy itt nagyobb a választási lehetőség.
Én nem lenézésből írtam azt, hogy ''megnéztem, hogy hol laksz'', hanem azért, hogy feleslegesen ne adjak olyan tanácsot, hogy pl. menj el a Lomexbe vagy az Elektro Konthaba és ott olcsón tudsz venni, mivel ezek a boltok nem a szomszédodban vannak. Egyébként én általában ezekben a boltokban szoktam vásárolni.
Őszintén, ha azt a választ kaptad volna egyből, hogy menj el ide és ide ezekbe a boltokba, amik Bp.-en találhatók, akkor mennyivel lettél volna előrébb? Én legalább vettem a fáradságot és a megnéztem a névjegyeden a Lakhelynél lévő helyiség nevét és nem traktáltalak ilyen boltok nevével.
Az ember tanácsokat nem azért ad, hogy hálálkodjanak neki, hanem azért, hogy segítsen az embertársán. Erről ennyitt. Részemről befejezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest