- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Próbáld meghosszabbítani az inverter bemenő tápkábelét és a géptől kb. 1-2 méterre elhelyezni az invertert és a fénycsöveket. Lehet ui., hogy a fénycső oldalán olyan erős impulzusok keletkeznek bekapcsoláskor, hogy ez bezavar az alaplapon.
Másik dolog, amit megpróbálhatsz: Az inverter tápbemenetével párhuzamosan köss be egy legalább 16V-os és 220nF-os kerámiakondenzátort. Ez csillapítja a tápra esetleg visszajutó zavaró impulzusokat.
-
dzso22
senior tag
én úgy vettem észre hogy a revoltek inverter fordított polaritású.
hmsaját tápkábellel is ezt csinálja.
még arra gondolok esetleg hogy ennek az inverternek nagyobb az áramfölvétele és esetleg a kapcsolóban a szikraközt egy pillanatra zárlatnak érzékeli a táp már ha rövidzárvédelmes.
ezt érdemes lenne letesztelni egy másik táppal persze ha van rá mód.
ilyen kicsi plussz fogyasztónál menet közbeni rákapcsolásnál nem lehetséges akkora mértékű feszültségesésnek lennie hogy lefaggyon a gép.
mondjuk ha tehetném én nem használnák revoltek invertert. rettenetesen megbízhatatlanok
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest