Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferdzsoo

addikt

válasz REDeath #2679 üzenetére

Zsugorcső nélkül is lehet celluxal, de az igénytelen nagyon. hidd el láttam már.
    A zsugorcső azért kell hogy megakadályozza a foszlást. A cellux is megakadályozza csak azalatt látod a szétfoszlott harinya végét ami elég ronda. A zsugorcső viszont eltakarja. (zsugorcsövet kapsz bármilyen villamossági boltban kb 300ft-ért méterét(mondjuk az fekete, de szerintem az nem ronda, tény a színes szebb)). De nem kell szettet venned.
    Én sem vettem. Elég 2db 3m-es és egy 1,5m-es csomag harisnya.
    És akkor ezekbl még a ventiknek a kábeleire is jut, meg mindenre.
    Nekem egyetlen kábel sincs a gépemben ami ne lenne beharisnyázva. Full király amikor ez UV-t kap.
    A csatlakozókat muszály leszedni, mert nem megy át rajtuk a harisnya. Ezzel fogsz szívni a legtöbbet, mert van hozzá ilyen spéci leszedőke, de az 1000ft vagy mennyi.
    Amúgy annélkül nagyon nehéz, én egy tollbetéttel (fém) csináltam, de 2 óra volt míg pont akkora lyukra tágítottam az alját amekkora kell, és úgy is nagyon nehéz.
    Ha rámhallgatsz megveszed az anya molex eltávolító szerszámot. Ezt is lehet ott kapni a cmodban. Az apa molexet is tollbetéttel csináltam de azt még nehezebb.
    Az ATX-es csatit viszont csakis szerszámmal tudod leszedni de az 2k- én anyit nem adtam ki érte, helyette vettem rá UV-s Spirált. egyszerűbb volt.

Új hozzászólás Aktív témák