Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Bocsi, ne haragudj, elolvastam a válaszod, de akkor nem tudtam reagálni, utána pedig elfelejtettem.
Ha ilyen kisétkű a permetező, bőven jó leszel 3s(1p) kiosztásban. Vegyél 3db jó minőségű 18650-est (vigyázz az ilyen kamu 5000mAh darabokkal, mert azok 500-at sem tudnak. Bontott, bemért cellákat lehet kapni 500-1000 forint között minőségtől függően).
Töltésre a legegyszerűbb az lenne, ha ki tudnád őket venni könnyen, és egyesével egy 18650 töltőben feltölteni. Így mindenféle védelem nélkül nyugodtan használhatod, ha nem felejted el mindig feltölteni használat után, akkor sosem fog túlzottan lemerülni. A külső egyenkénti töltés pedig gondoskodik a túltöltés kikerüléséről. Esetleg zárlathibára egy biztosítékot beiktathatsz.De első körben derüljön ki, hogy ez járható út e, vagy mindenképpen komoly beépítést igényel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő