- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Reggie0 #19534 üzenetére
Volt statikus kisülés amikor kiszálltam a cockpitből, de ez már akkor amikor tönkrement. Amikor még működött nem emlékszem ilyenre, plusz ha a statikus kisülés okozná, akkor abban a "pillanatban" menne tönkre nem?
A kormány bázis amiben az elektronika van, az műanyag házban van. Ebben a műanyag házban van két gyári csavar hely fémből, ami direkt a csavaros rögzítéshez lett kialakítva. Ezen elvileg nem juthatna el áram az elektronikáig.
Pirossal karikáztam be a két rögzítési pontot: [link] Ezekhez rögzítek egy alumínium konzolt amivel aztán a cockpithez rögzítem. [link]
A zölddel bekarikázott gumitalpakra fekszik fel az alumínium konzol, a sárgával bekarikázott csavarok pedig szerintem legalább 2-5 mm távolságban lehetnek magától a konzoltól. Ekkora távolságon csak nem húz már át egy statikus kisülés nem? Illetve ha mégis, akkor abban a pillanatban kéne tönkremennie amikor a kisülés létrejön, nem 10-30 másodperccel később... gondolom én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest