Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
macko20
üzenetére
Értem, viszont ha egyszer már ott van neki dedikált kimenet, akkor meg nem értem miért akar elosztózni? Standard Junior-Fit csatlakozók vannak a tápon, 200 Ft-ból meg vannak a csatlakozók (ha fehér is jó neki, akkor meg 4-et is kap ennyiért), ehhez még vesz érintkezőket (20-at 300-ért) és 500-ból már meg is van a kockázatmentes kivezetés.
Amúgy én használtam ilyen elosztót. Semmi bajom nem volt vele. Az egy egyszálon 40A-es terhelhetőségű tápegységgel volt használva és egy (ma már) kazán 4870-el. 2 éven át mentek együtt gond nélkül. A táp maga amúgy valamikor rendelkezett PCI-E tápkábelekkel (Corsair CX600), de valami elmebeteg minden kábelt visszavagdosott rajta tövig a nyákon, én már így kaptam meg (mondjuk legalább ingyen), ezért kellett rögtönöznöm.

(#17647) TheChos3nOne: szerintem nyugodtan kivághatod. Pont ilyen házzal nem volt dolgom, de elég sok másmilyen házra (vagy azok alaplapi tálcájára) vágtam már nyílást (egy, kettő, három pl.(ebből például egészen nagy darabot vágtam ki a logók miatt)). Ha az alaplapot befogatod, utána szerintem elég szilárd lesz, persze ha nem viszed túlzásba a kivágás méretét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest