- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
valoban nem vagyok megkotve, de meg csak papiron tervezem a hazat, otlet szinten. Ha minden vilagos es kiagyaltam akkor allok neki inventorozni. Amugy fekvo hazat tervezek, legalabb 10 hdd hellyel, mivel nem tervezek optikat igy egy mezei atx meret jo fektetve. Van egy htpc-m es egy serverem, a kettot szeretnem egy geppel megoldani. Meg sosem moddoltam hazat es nem is vagyok a hive, de abszolvalt gepeszmernok hallgato letemre sok szabadido szakadt a nyakamba es egy jo projekt lenne, hogy kicsit felfrissitsem az inventoros kepessegeimet (jatszva tanulni ugyebar)
Mindenesetre barmi trukkot modszert szivesen veszek, sajna elektronikaba nagyon gyoker vagyok, ezert is keresek lehetoleg kesz megoldast, es az elolapot ugy tervezem majd h belemenjen. Meg hasonlo problema lesz az usb elulso kivezetese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest