Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
valoban nem vagyok megkotve, de meg csak papiron tervezem a hazat, otlet szinten. Ha minden vilagos es kiagyaltam akkor allok neki inventorozni. Amugy fekvo hazat tervezek, legalabb 10 hdd hellyel, mivel nem tervezek optikat igy egy mezei atx meret jo fektetve. Van egy htpc-m es egy serverem, a kettot szeretnem egy geppel megoldani. Meg sosem moddoltam hazat es nem is vagyok a hive, de abszolvalt gepeszmernok hallgato letemre sok szabadido szakadt a nyakamba es egy jo projekt lenne, hogy kicsit felfrissitsem az inventoros kepessegeimet (jatszva tanulni ugyebar)
Mindenesetre barmi trukkot modszert szivesen veszek, sajna elektronikaba nagyon gyoker vagyok, ezert is keresek lehetoleg kesz megoldast, es az elolapot ugy tervezem majd h belemenjen. Meg hasonlo problema lesz az usb elulso kivezetese.
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
Nekem egy olyan kerdesem lenne, h kesz bekapcsolo es reset kapcsolokat lehet-e venni valahol es ha igen hol, itt a sok hozzaerto biztos tud valami helyet, az sem gaz ha ebayes. Lehetoleg plug&play, szoval mint a bolti hazaknal csak radugom a kabelet az alaplapi tukre.
Cadbe tervezek egy hazat a nullarol amit majd vizes vagas es cncvel kivagott alkatreszekbol tervezek osszecsavarozni, de kapcsolok is kellenenek, es nem valami regi hazbol kiganyoltat szeretnek
ha letezik ilyen, akkor valaki szanjon meg egy linkkel
elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest