- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Hú... ez még a 2008 elején megjelent típus, szóval volt ideje így elhasználódni a kék VFD szegmenseinek. A lepasszolt sajátom is egyre sötétebb az egyik kollégánál. Most egy kicsit designosabb ACE típusom van, de ez is ugyanúgy amortizálódik.
Amely szegmensei a legkevésbé vannak használva, azok a legvilágosabbak.Én nem kötöttem be a hőszenzorait, szabadon lóbálóznak az asztal mellett, egyik az asztalon van, így általában 20°C és a pár fokkal afölötti értékeket mutatja. Láthatod, hogy az egyes alsó szegmense mennyire világos, mert ritkán világít.Ja, most látom, hogy a két képen ugyanazon a kijelzőn ugyanaz az érték hol sötétebb hol világosabb.
Mi változott a két állapot között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Mini-ITX
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő