Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Lompos48 #13550 üzenetére
Értem köszönöm csak azért kérdeztem mert nem a helyi boltban elég szűkös a kínálat így akkor max veszek egyel nagyobb ellenállást ha nem lesz olyan amilyet akarok. Igazán feltalálhatnának valami olyan ellenállást ami igazodik a fogyasztóhoz és olcsó és akkor nem kell 20 000 félét árulni
Amúgy ha már modding topic is akkor lenne modding jellegű kérdésem is. Szeretném a gépem belsejét kifújni feketére milyen sprayt ajánlotok? Azért spray mert nem kell csillogó villogó eredmény valami fényezőnél ami jó drága mert annyit nekem nem ér meg max pár ezret ráköltök de nem ilyen 5-10 000 reket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest