Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
atesss
üzenetére
Szerintem első multi gépnek megteszi, az ára sem vészes főleg, hogy flexi szárat is adnak hozzá, az állvány meg csak arra jó hogy felakassza rá az ember ha a flexi szárral dolgozik. A hozzá adott tartozékokkal szerintem nem lenne gond. Nekem máig jók még a majd 10 éve vásárolt azóta már meghalt géphez adott gravírozó szárak.
A flexi szár pontossága lehet még kérdéses, nekem annak idején sikerült egy rosszba belefutni, így ha teheted mindenképp ott vedd meg ahol ki tudod próbálni, vagy három napon belül vissza tudod vinni ha ilyen problémája lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi