- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtase
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Te aztán mindenbe belekötsz, de ám legyen...
Nem így van. Egy MP3 lejátszónak nem kell kibírnia a Föld teljes megsemmisülését.
Eeez igen... és akkor még én érvelek rossz stílusban? Sztem itt rajtad kívül mindenki értette amit írok. Értsd pl.: Elektromos berendezés tervezésénél is a legrosszabb eshetőségre kell tervezni és ehhez válogatni az alkatrészeket, egyértelmű, hogy az adott problémára vonatkozik... és nem a föld megsemmisülésére.Az SM tápnak terhelés hatására gyakorlatilag nem esik a feszültsége.
Vagyis a Switch-mode, azaz kapcsolóüzemű táp esetén ha jól értelmezem...
Igen, a névleges terhelés eléréséig alig!Párhuzamosan kapcsolt feszültséggenerátoroknál a nagyobb feszültségű fogja az áramot áthajtani.
Igen? Ezt jó tudni!
Egyébként ez nagyon nem így van... !Engedd meg hogy idézzem az aláírásodat!
"Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!"
Ez mennyire igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Eeez igen... és akkor még én érvelek rossz stílusban? Sztem itt rajtad kívül mindenki értette amit írok. Értsd pl.: Elektromos berendezés tervezésénél is a legrosszabb eshetőségre kell tervezni és ehhez válogatni az alkatrészeket, egyértelmű, hogy az adott problémára vonatkozik... és nem a föld megsemmisülésére.