Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
Donki Hóte #151 üzenetére
Passzolom, csak loptam, nem én csináltam.
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #134 üzenetére
Most néztem, az általam használt két böngészőben (firefox és brave) vált az oldal a csomagok/árak között és a Turkey az Turkey (tehát nem fordítódik), azaz a fordítás jó eséllyel nem az oldal kódjában van benne, hanem a böngésződ beállításainál kellene körülnézni...
Szerk.:
Persze nem védeni akarom ezt a neres brigádot, de tény, hogy ez a fos weblap nálam használható... -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Donki Hóte #134 üzenetére
Ráadásul a régiónál pulykának fordítják Törökországot
Nájsz -
jaszy91
aktív tag
válasz
Donki Hóte #118 üzenetére
Kicsit már fillérb@szásnak érzem a kolléga vergődését. Svájcba menni van pénz a családdal (aki volt már, az tudja, hogy egy család számára simán 1-2 millióba van az út), de +10-20 ezerért rendes netet venni a telóra már nincs vagy fájdalmas...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Donki Hóte #112 üzenetére
Nem.
Szolgáltatónként 10 db a limit.
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #112 üzenetére
Nem, szolgáltatónként lehet.
-
szanozs
aktív tag
válasz
Donki Hóte #104 üzenetére
2db-ot sikerült megrendelnem, a harmadikat nem engedi a rendszer.
"Hiba a megrendelés során!
Igényedet jelenleg nem tudjuk kiszolgálni" -
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #94 üzenetére
Az biztos, hogy október-április között a horvátországi szállásom környékén 5G-n olyan 400-600 Mbps körüli sebességek vannak, ilyenkor 100-150 Mbps, július közepe és augusztus 20-a között meg jó ha van 20-30 Mbps. És a horvátok apait-anyait beleadnak, a tengerparti bázisállomások környékén be van kapcsolva az összes 4G frekvencia (B1, B3, B7, B8, B20, B28) és főleg az N78-at használják 5G-re, nem úgy mint nálunk (kivéve yettel).
Mi 3 GB-ból egy napra sem jönnénk ki, igaz, mi mindig viszünk tv okosító eszközt (CC) magunkkal. -
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #92 üzenetére
Igen, néhány GB-ot mindenki "ingyen" roamingol.
Érdemes leállni 5-10 percre egy Tisak (helyi újságos) mellé, lehet hogy megváltozik a véleményed. Nekem az egyik kedvenc kocsmám terasza egy ilyen bódé mellett van... -
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #90 üzenetére
Más rendszer, más bevételi szint a HT prepaid rendszere. Nem régóta kapható esim a csomagjaikhoz, és nekik - velünk ellentétben - érdekük volt, hogy inkább telefonban használják az emberek ezeket az előfizetéseket, mert úgy sokkal kevesebbet forgalmaznak ezekkel a flat csomagokkal. Horvátországban októberben már úgy kell vadászni ezeket a SIM-eket, nálunk meg mindenütt van ősszel domino SIM (kivéve a személyes ügyfélszolgálatokat).
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #84 üzenetére
Fogalmam sincs, külföldön nem szoktam váltogatni a prepaid/postpaid között (általában mindig prepaidet veszek, mert eldobom).
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #81 üzenetére
Nem annyira érthetetlen az, le lett írva már nem egyszer a Telekom topikban, hogy sok éve felhagytak a prepaid háttérrendszer fejlesztésével, így maga a rendszer nem támogatja az esim-et. Nem véletlen tehát az sem, hogy a mai modern (fizikai) sim-ek sem regisztrálhatóak abba az őskövületbe, így ők az egyetlen szolgáltató kis hazánkban, aki kétfajta sim-et kell tartson azért, hogy a postpaid és prepaid felhasználókat is ki tudja szolgálni.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
Donki Hóte #77 üzenetére
Az itthoni használat egy jó ötlet.
Az én net használati szokásaim mellett bőven megerős lehet egy ilyen csomag.
Dominó Maraton csomaghoz hasonlítható egy picit.
12 hónapra leegyszerűsítve 1200 Ft-ért van havi 3 GB.
És akkor a mobilitásáról nem is beszéltünk. -
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #77 üzenetére
Törökországban a magyar voda (feltöltő kártyás) esim-ek az EU roamingdíjakkal roamingolnak. Tény, hogy az USA-ban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest