- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy Vodafone ZTE R209-Z kütyüm, mely teljesen hivatalosan függetlenítve lett a Vodafone-nál, UPC-s kártyával használnám. A 192.168.0.1 címen hiába írom be a SIM kártya pinkódját, azt elfogadja, de onnantól semmi nem történik, nem csatlakozik. A készülékben lévő SMS-eket látom, de ezen kívül semmire sem megyek. Gondolom azért, mert egy a Voda sajátja, de a neten keresgélve sem találtam másik IP címet.
Play áruházból egy ZTE Link nevű alkalmazást töltöttem le, ez látja a készüléket csatlakozás esetén, de ez meg valami logint kér, és már az aksi alatt lévő összes mindenséget kipróbáltam, de nem fogad el semmit.
A készüléken volt reset is és a SIM kártya is hibátlanul működik másik eszközben.
Itt tartok most. A segítséget előre is köszönöm. -
ystuc
aktív tag
válasz
4Grider #5822 üzenetére
Nos, a probléma megoldódott. A készülék boot menüjében lett törölve a cache (ha jól írom), majd az összes másik nem használt APN is törölve lett a gépről. Végül újra be lett írva a UPC beállítása, és beindult a net. Hogy a Vodafone APN-je miért kavart be, azt nem tudom. Lehet, hogy azért, mert ugyanazt a hálózatot használja mind a két szolgáltató? Bár ha nem aktív egy beállítás, miért lehet köze hozzá? Na de mindegy is, most már jól működik minden.
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Problémám a következő: van egy Samsung Galaxy Tab S 10.5 tabletem. Eredetileg Telekom függő volt, de hivatalosan lett függetlenítve. Vodafone kártyával kiválóan működik. UPC mobilinternet szeretnék használni rajta. A SIM kártyát elfogadja, de az internetre nem hajlandó csatlakozni. Voltam bent a UPC-nél a beállításokat megnézték, APN is rendben. A SIM kártya is jó, mobil stick-ben működik. De valamiért a tabletben nem hajlandó. Valahol olvastam, hogy ezek csak stick-ben működnek, de nem tudom elképzelni, hogy ez valóban így van. Elmentem a Samsunghoz is, akik meg szintén nem értik, hogy mi lehet a gond. A két cég egymásra mutogat. Mit lehet tenni? Szeretném használni a netet ezen a készüléken...
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest