- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
krealon #4761 üzenetére
"Ha az internetszolgaltato nem biztosit reszedre publikus IPv4 cimet (marpedig a mobilinternet elofizetesek 99.9%-anal ez a helyzet), akkor te hiaba allitasz be port tovabbitast, mert mar a router-edig sem er el a bajovo kapcsolat."
Gondolom ez a helyzet. Nem is erőltetem tovább. Majd megy a dolog ahogy megy...
-
winbox
senior tag
válasz
krealon #3841 üzenetére
Köszi nektek, ez lesz az!
Ebayen találtam elég jó áron 10 dBi-s antennát, nem tudom, hogy csak az enyémmel van baj, de a belső antenna nem sokat ér, ugyanazon a helyen az iPhone 5s-em stabilabban fogja a netet ugyanazzal a simmel nagyobb jelerőséggel. Remélem ezzel már jó lesz.
-
bacus
őstag
válasz
krealon #1228 üzenetére
Nyáron volt szerencsém egy T-s előfizuval megoldani a távmunkámat. 2 hónapig használtam egy mikrotik routeren keresztül. Állandóan ledobált jó térerő mellett (a Balaton partján) a Tré.
Először én is táp hibára gondoltam, mert melegedett a stick, gondoltam a router nem tudja elég árammal ellátni. (bár a log nem irt ilyen hibát), próbálgattam egy 1A, majd egy 2A-s külső tápról is. A helyzet nem javult, igy rendeltem egy domino előfizut (másik) stick miatt. Ezzel határozottan stabilabb volt, itt volt amikor akár 6 órán keresztül nem dobta el a kapcsolatot, de azért előfordult, hogy 3 percenként egymás után többször is!
Aztán az előfizut visszaadtuk aug 20 után és 4 napig a domino kártyán keresztül ment a net a notebookra közvetlenül rakva, itt volt talán a legstabilabb, de itt is előfordult szakadás.
Pár hete adtam el a sticket a routerrel együtt, itt Bp-en, a vevő kártyájával tesztelve napokig nem szakadt le egyszer sem.
(ennek ellenére soha többet nem kell T-től net, végig szenvedtem a nyári távmunkát, a legváratlanabb pillanatokban szakadt meg a kapcsolat, amiután persze kidobált a távoli gépekből is. Lehet web böngszés közben észre sem lehet ezt routeren keresztül venni, de előtte 6 év pannon használatnál ilyen probléma sosem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest