Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Szerintem a múltkorihoz volt ez visszaüzenet, mert kifogásoltam a pillanatnyi sebességmérést, mert hogy az pillanatnyi és a relevancia meg hosszabban nyúl el, azt tegyük közzé. De lehet, hogy tényleg csúnyafiúval ülünk internetszemben.
Látni még itt-ott wlanos vételezőket, többféle antennával. Részleteket nem ismerek a jelenben, de volt régen előfizetésem olyanra, hát alapköltség, kiépítés, azaz indulópénz volt vele, meg hűség. Ma hűségtelenül (is) lehet flottázni, ami azért nem mindegy, pluszhardver sem kell a legtöbb esetben, ahogy optika rálátás sem. Mennyivel egyszerűbb. A mobilra szolgáltatott sebesség nagyobb, de hektikusabb is. Szerencsésebbeknek simán csak nagyobb, másoknak meg csak máshogy kaki a szolgáltatás. -
törölt tag
Ezt nem tudom, mert attól függ, hogy milyen díjcsomagra regisztrálod a kártyát. Nekem csak netre van regisztrálva, mert ha netem van, akkor hívni is tudok (VOIP). Ebben a csomagban nincs svájci net. A gond az, hogy csak németben vmi Medion, meg az Orange hálózatára enged fel. Ráadásul úgy tűnik, hogy a szolgáltatók még priorizálnak is. Ha ráállok a hálóra, akkor mutatja a 4G -t, majd csatlakozik. Az első weboldal villám gyorsan betölt, de aztán megáll az élet. Mntha nem is lenne kapcsolat a toronnyal. Telenor kártyával viszont arra a hálóra állok rá, amelyikre akarok. Többnyire a Telekom D -t használom, mert annak elég jó a lefedettsége. Ha működni fog kint a korlátlan kártyám, akkor azt fogom használni, mert a 7 Erzsi/GB -tal is jobban megéri, mint ez az AldiTalkos szerencsétlenkedés. Arról nem is beszélve, hogy az 1 -es zóna többi országában is lenne vele netem. Csak nem tudom, hogy mi a Telenor hozzáállása ehhez a korlátlan kártyás roaminghoz. A másik opció az lenne, hogy a feltöltős Telenor kártyámmal roamingolnék, de erről sem tudom a Telenor álláspontját. Sőt, ebbe még a hazai/roaming használat aránya is bekavarhat. A feltöltős az én nevemen van, tehát ha jönne egy figyelmeztetés a "nem jogos" használatról, akkor a német munkaszerződésemmel tudnám igazolni az adott országhoz való kötődésemet, vagyis a jogos használatot. A korlátlan kártyám viszont flottás, aminél ugyebár nem én vagyok az ügyfél, hanem a flotta, és nem tudom, hogy ilyenkor mi a szitu. Szóval, bőven vannak még homályos részletek ebben a roaming story -ban.
-
xkraiusx
tag
Igen, proxy-vpn kombó, ha ftp-zel az megy gondolom úgyis ha megy közbe a VPN (a szerveremen minden tűzfal nyitva van)
a másik hálozatba kapcsolódás talán problémásabb, OpenVPN rendszerszinten megy, ha csatlakozol egy másik VPN-re NEM OpenVPN-en keresztül nem látom akadályát hogy ne menjen
CégesVPN<->sajátVPN<->felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest