Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
A horvát TELE2 idén is forgalmaz külön Tourist Packot! Viszont a csomag még jobb, mint eddig. A külföldi vezetékesek hívása drágább, mint eddig, de így is csak 4 cent. Viszont 50 kuna a csomag, amin van 50HRK egyenleg, és jár 300MB net hozzá! Az egyéb csomagok aktiválhatóak rajta, pl. a SMART is! Így feltöltés nélkül azt is lehet aktiválni.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Stifler93 #272 üzenetére
Akkor válaszolok bővebben:
A három nagy szolgáltató (Orange, Vodafone, Cosmote) hasonló szolgáltatásokat nyújt, valamint az is közös bennünk, hogy az árak az oldalon nettó árak. Feltöltéskor kell a TVA-t (ÁFA) fizetni. 24%-os az ÁFA, így az árakat 1,24-el kell szorozni. Azonban így is jóval olcsóbb, mint idehaza (főleg a hanghívások). Euroban vannak az árak, de a boltban lejjel (RON) kell fizetni, amit napi árfolyamon váltanak. Akkor a lehetőségek:
Orange:
ITT találod a netes SIM-hez való tarifákat. A "trafic national inclus" a nappali, normál adatforgalom, amit a csomag tartalmaz. A "trafic de noapte " az éjjeli (éjféltől reggel hétig) használható adat. A csomagok vagy 42 vagy 21 megabitet nyújtanak. Aktiválás lehetséges a *100# hívásával elérhető menüvel vagy interneten. SMS-ben is lehet, az alul található kódokkal segítségével.Lefedettség: Kattints az info gombra, majd a térképre. Oldalt lehet kiválasztani, hogy 2G vagy 3G. Remek a 3G lefedettség
Vodafone:
Tarifák. Itt is külön van a nappali és az éjjeli adat, mint az Orange esetében. Aktiválni interneten lehet, regisztrálás után.Lefedettség: Ez is nagyon jó, de ha nincs 3G (ritka az ilyen hely), ott nincs EDGE csak GPRS.
Cosmote:
Internet árak. Itt nincs éjjeli net, egybe van a nappali és az éjjeli. Vannak korlátlan lassítós csomagok (128 kbit), valamint túlszámlázósok (1 cent/megabájt).
Lefedettség: Gyengébb, mint a másik kettő, de városokban mindenhol van. Ahol nincs, ott marad az EDGE.Digi:
Normál csomaghoz van egyfajta 5 Gigás netopció, bruttó 4,96€-ért. Viszont nehezebb beszerezni, mint a többit, csak a Digi boltokban.
Lefedettség: nem rossz, viszont ahol nincs 3G, ott semmi sincs.Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek.
-
Sztbeni
őstag
A közeljövőbe tervezek írni egy logoutos cikket a romániai és a horvátországi lehetőségekről. Ha valaki tud valami jó csomagról, szóljon nyugodtan
-
Sztbeni
őstag
Ilyen hosszú időre mindenféleképpen be kell szerezni ottani kártyát. A legjobb, ha veszel egy netkártyát modemmel, így vab laptophoz neted. Majd még vegyél egy sima telefonálásra alkalmas kártyát, amivel a hívások is meg vannak oldva, olcsóbban mintha hazai kártyát vennél. Akár veheted különböző szolgáltatónál is a két kártyát. Árakat/lefedettséget nézd meg. Lehet, hogy nyújt valamelyik cég kedvezményes hazatelefonálást, ennek is utána lehet járni.
-
Sztbeni
őstag
A horvát Tele2 oldalán a lefedettségi térkép egyre használhatatlanabb, mert ahova nyáron még HSDPA-t jelzett, oda utána GSM-et, most meg semmit. Írtam nekik egy e-mailt, hogy mi a fene van, korrekten válaszoltak (Vir szigetet kérdeztem, mert a haverom mondta, hogy ott volt nyáron 3G, térkép is jelezte, most meg semmit se jelez):
Sehr geehrter Herr,
vielen Dank für Ihre Anfrage.
Hiermit möchten wir Sie gerne informieren, dass wir zurzeit Herausforderungen mit der Verfügbarkeitsprüfung auf unserer Internetseite
www.tele2.hr haben. Wir haben diese Herausforderungen selbstverständlich an unsere Fachabteilung weitergeleitet, und gleiche arbeitet mit Hochdruck an der Behebung des Fehlerbildes.Wir freuen uns aber Ihnen mitteilen zu können, dass HSDPA auf der Insel Vir gegeben ist und der Sendemasten ohne Herausforderungen funktioniert. In Planung ist, dass bis zum Sommer 2013 die Insel Vir mit einem weitern Sendemasten abgedeckt wird, so dass wir HSDPA Abdeckung innerhalb von Gebäuden weiterhin verbessern.
Für weitere Informationen zu unseren Produkten und Dienstleistungen besuchen Sie
www.tele2.hr.Hiermit möchten wir auch die Gelegenheit nutzen und Sie ganz herzlich dazu einladen, dass sie über
ovog linka mit uns Ihre Erfahrungen bezüglich Ihrer Zufriedenheit mit dem Tele2 Kundenservice teilen.Vielen Dank im voraus.
Beste Grüße
Ihr Tele2
Aki nem értené: van 3G ott (gondolom a többi korábban jelzett helyen is), sőt nyárra még egy adótornyot elhelyeznek a terv szerint. A hibáról meg szóltak a szakosztálynak, majd javítják (nekem tűnt fel először, hogy szar a térkép?
).
-
Sztbeni
őstag
Sima Prepaid (Ricarica) kártya kell. Sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerül pontosan, de általában 5-6€ arrafelé egy kártya. Aktiválni a netes felületen lehet, ahova regisztrálni kell. De ha megkéred az eladót, az is biztos, hogy be tudja állítani. Ha nem szeretnéd tovább használni, akkor a neten le is lehet kapcsolni. De ha már nincs egyenleg, akkor leáll magától. Hogy naptári hét-e vagy hét nap, azt nem tudom. Nem találtam infót. De szerintem az utóbbi, feltöltős csomagban nincs számlazárás.
Amúgy a Tre nekem talán szimpatikusabb, mert átláthatóbb az oldaluk/rendszerük és olcsóbb is. A Vodának viszont nagyobb a lefedettsége.
Vehet külföldi is, személyit kérnek (útlevél is jó).
Ha van még kérdés, szívesen utánanézek
-
Sztbeni
őstag
Na, akkor válaszolok részletesen. Az a baj, hogy az olaszoknál okostelefonokra inkább a mindenes csomagok (hívás és net egyben) népszerűek, de van csak netes lehetőség is természetesen.
Vodafone:
250MB internet egy hétre 3€. Sima SIM kártyán (hívásra is alkalmason) lehet aktiválni.
Van csak netes, hívásra alkalmatlan SIM is, de ott 5GB alatt nincs csomag.
Lefedettség. Ezzel nincs baj, a Voda rendelkezik a legnagyobb 3G lefedettséggel.TIM:
Sajnos nincsenek már azok a csomagok, amik voltak, pedig volt egy csomag amiben 5€ volt 500MB.
Most van 3€-ért heti 300MB-os, meg havi csomag is (1GB 10€). Azonban nincs leírva, hogy aktiválható-e kártyás csomagban is, vagy nem. Szerintem igen, de előtte rá kéne kérdezni.
Lefedettség. Nem Voda szint, de ez is bőven jó.Tre:
3€-ért nap 100MB net egy hétig. Ez talán a legkedvezőbb csomag. Ezt is sima SIM-en lehet aktiválni.
Ami még jó lehet, az a Tre külön Web SIM-kártyája, aminél alapból 90 cent egy óra. Ennél azonban kedvezőbb, ha aktiválsz a kártyán valami csomagot. Van napi (4 óra 1€), heti (15 óra 3€), és havi (15€ 100 óra) is. Ezt tartom a legkedvezőbbnek.
Van még egy csomag, ahol 20 cent 10MB.
Lefedettség. Kb. a TIM szintjén van (hegyekben rosszabb, délen/középen ez jobb), viszont nagyon kiterjedt a HSPA+ háló, és elindították a 900 MHz-t, így növekszik a háló. Hátrány, hogy nincs 2G hálójuk, így ahol nincs 3G, ott a TIM hálójára kell váltani, amin nem ajánlott netezni, mert nem a csomagból megy le az adatforgalom, hanem 60 cent 1MB.A Wind-et is néztem, de nem nagyon találtam külön internetet, csak csomagban.
Ha veszel kártyát, hivatalos boltban vedd, mert ott segítenek aktiválni a csomagokat. Olasz tudás nem árt, mert sajnos nem erőssége az olaszoknak az idegen nyelv (északon németet azért tudnak).Ha bármi érdekel, kérdezz nyugodtan itt a fórumban.
-
Sztbeni
őstag
válasz
runner 125 #193 üzenetére
szerintem az antennával van baj. Ami még megoldás lehet: sticket routerbe, azt meg oda kell tenni, ahol van hálózat. Vagy egy MiFi vagy hasonló, mint előttem is említették
-
Sztbeni
őstag
Voltam két napot Romániában, és elmondhatom, hogy eddig is nagyon jónak találtam ott mindent, ami a telekommunikációval kapcsolatos, de most még tovább javult a véleményem. Kártyát nem vettem, mert ennyi időre fölösleges. Tapasztalatok:
A Kürtős (Curtici) - Segesvár vasútvonal 99%-án volt Orange, Voda és Digi 3G hálózat! Főleg a Vodát használtam, olyan helyen ahol se közel, se távol semmi, ott is maximum jelszint volt. Nagyon jó a hálózat, még a magyar Vodánál is lényegesen jobb. Egyszer ment el a 3G, de 10 másodperc múlva visszajött. Székelyföldön is sok fele voltam, ott is volt 3G.
A Voda és az Orange 900 és 2100 MHz-n is nyújt 3G-t. Érdekesség, hogy ahol a Vodának 2100 MHz-s a hálója, ott nem engedi fel a hanghívást HSPA hálóra, csak UMTS-re, vagyis csak UMTS-t jelez a telefon, ha nincs netkapcsolat (mint itthon a T-Mobile esetében). Innen jól meg lehet különböztetni, hogy hol milyen frekvenciájú a hálózat.
A Vodafone kristálytiszta hangminőséget nyújt! De komolyan! Nem találkoztam még ilyen tiszta hangú hálózattal. Nem tudom az okát, mert nem HD Voice. De az biztos, hogy a csengetésnek is más volt a hangja, mint itthon.
Az Orange tavaly világelsőként indított HD Voice szolgáltatást a román és a moldovai hálózatán. Ez elméletileg 3G lefedett területen minden HD Vocie-ot támogató telefonnal elérthető, méghozzá ingyen. Roamingal gondolom nem, csak ha veszünk SIM-et.
Ha valaki 1-2 napnál többre megy, mindenképp vegyen SIM-et. Rengeteg mobilbolt van, de benzinkutakon, trafikokban is lehet kártyát kapni.
Az árak elképesztőek: [link]
Hazatelefonálásra a Voda extraopcióját ajánlom: [link]
Ez 10 cent/perc, vagyis olcsóbb, mint itthon telefonálni hazai prepaid csomaggal.Internet opciók a Vodánál: [link]
Akinek nem független a telefonja, az tud a Vodánál venni kártyás csomagban. Meggondolandó lehetőség, mivel például egy Samsung E1200 19€, amiből 15€ egyenleg van, így 4€-ból van egy telónk, amit be is lehet adni hazautazáskor egy GSM boltba. 4€-nál többért is.
-
Sztbeni
őstag
válasz
vargabucika #174 üzenetére
nem
-
Sztbeni
őstag
A Drei-t ajánlom, mert annak jobb a 3G lefedettsége. Csomag neve: Reload extreme. Ez a feltöltős csomagjuk.
De ha a telefonodon bekapcsolsz csak 3G módban egy hálózatkeresést, akkor ki fogja írni, hogy melyek elérhetőek.De ha a jó 2G a fontos, akkor Orange vagy A1.
-
Sztbeni
őstag
Ausztriában ha prepaid simet akarok venni, akkor milyen adatok kellenek hozzá? Hogy kell aktiválni, a pl. benzinkúton vett kártyát?
-
Sztbeni
őstag
Egy sebességmérés eredménye Horvátországban, a TELE2 3G hálóján Korculán:
Szerintem egy 7.2 Mbit/s-os HSDPA hálótól kifejezetten jó eredmény. Főleg egy tengerparti üdülőhelyen. 3 megabit alá nem is ment soha. A rekord 4.5 megabit volt.
-
Sztbeni
őstag
Érdekelne, hogy Németországban ki mit használ, mik a tapasztalatok. Melyikkel a legolcsóbb hazatelefonálni, és milyen könnyű beszerezni? Nekem az AldiTalk nagyon szimpatikusnak tűnik. Aktiválni hogy kell? Milyen iratok/adatok kellenek? Magyar állampolgár vehet?
-
Sztbeni
őstag
Hazajöttem Horvátországból, a TELE2 SIM remekül működött. 1 giga adatból 800 mega fogyott 10 nap alatt. 3G lefedettségben tapasztalataim alapján a TELE2 a legjobb, de a Vipnet is jó. A T-Mobile gyengébb valamennyire. Feltöltős kártyákat szinte mindenhol kapni (ajánlom: Slobodna Dalmacija, iNovine, Tisak). A TELE2 abból a szempontból is jó, hogy ha az újságosnál veszem, akkor is microSIM-es kártyát adnak. A többinél kevésbé elterjedt.
-
Sztbeni
őstag
További Horvátországi tapasztalatok:
Helyi sim feltöltése: nem úgy van, mint nálunk, hogy be kell diktálni a számunkat, hanem kérni kell a feltöltést, és adnak egy blokkot, amin van egy számsor (TELE2 esetében *131*-al kezdődik), amit be kell ütni, és tárcsázni. A szolgáltatók boltjaiban lehet klasszikus bónt ia venni, de az újságosoknál nem az a jellemző.
A TELE2 főleg városokban rendelkezik lefedettséggel, lakatlan helyeken, utak mentén nem nagyon. De ezért van belföldi roaming. A mobilt automata hálózatváltásra kell rakni, és ahol nincs TELE2, ott átáll a T-Mobile hálójára. Ez nem is fog feltűnni, mert a kijelzőn továbbra is a TELE2 felirag jelenik meg. A T-Mobile-nak csak a GSM hálója elérhető e célból, 3G nem, de ez nem is baj, mert a TELE2 rendelkezik a legjobb 3G lefedettséggel. Több helyen is volt, amit nem is jelzett a lefedettségi térkép.
A Simpa úgy tűnik külön cég lett, mert külön van már T-Mobile és Simpa kártya is. Újságosoknál beszerezhető mindkettő.
A Vipnettel vigyázni kell, nem szabad összkeverni a sima prepaidet az International boxal, mert az international boxon nem elérhetőek az internet opciók. Internet box ritkábban elérhető, de láttam már újságosnál.
A TELE2 International Pack sajnos tényleg kifogyott mindenhol, pedig hazatelefonálni a legjobb lenne.
Röviden ennyi lenne. Mindenki vegyen helyi SIM-et, sokkal jobban jön ki, free wifi sehol sincs, a többi meg drága. Hogy ki mit vesz, döntse el maga, attól függ mire kell. Ha kérdésed van kérdezhetsz itt is, vagy priviben.
-
Sztbeni
őstag
Aki Horvátországba megy: SIM kártyát mindenféle irat nélkül kaphat. Érdemes TELE2-őt venni, mert azzal 1GB net 30 kunából megoldható. Hazatelefonálni 3,75-ért lehet, SMS 0,85 kuna. Az opció neve TELE2 SMART, és még jár hozzá 300 országon belüli perc. Nagyon sok helyen kapható, én újságosnál vettem, de van ahol már kifogyott. Feltöltés minden újságosnál, boltban lehetséges. A logout blogomban részletesen leírtam minden lehetőséget, akit érdekel, nézze meg.
-
Sztbeni
őstag
akit érdekel: írtam egy cikket a Horvátországi mobilhasználtról. A logout címlapján megtaláljátok
-
Sztbeni
őstag
válasz
Nyiscsák #132 üzenetére
Jó még az A1 ajánlata is, ők 50€-ért adnak modemet SIM kártyával. [link]
T-Mobilenál 45€. A lefedettség viszont jóval gyengébb [link]
Az Orange 59€-ba kerül, és tartalmaz 2GB adatot. [link]
A Drei ajánlata tűnik nekem a legjobbnak: [link]
Részleteket nem tudok, mert most nincs időm elolvasni az oldalt. De ott minden megtalálható. Azt nem tudom, hogy melyiknél tiltják a Skype-ot, a Drei-nál elméletileg nem.
-
Sztbeni
őstag
nem szabad magyar kártyát használni. Sokkal olcsóbb a helyi. És hallottam olyat ismerőstől, hogy aktiválta a külföldi kedvezményt (nem idén volt), de a sima roaming árral ment minden. Nekem is tavaly egy rossz mozdulat miatt 4000 forintom bánta. És még szerencsém volt, mert lehetett volna több is.
-
Sztbeni
őstag
Most néztem osztrák lefedettségi térképeket, és feltűnt, hogy a T-Mobile 2009-ben nagyobb 3G lefedettséggel rendelkezett, mint most. Ezt tapasztalta már valaki? Itt van az összehasonlító kép: [link]
-
Sztbeni
őstag
Tapasztalat érdekelne, hogy Romániában a Voda vagy az Orange ajánlott. A Vodával elég jó áron lehet Magyarországot hívni ha jól látom. És ezek opciók? Vagy külön net SIM-hez árak?
-
Sztbeni
őstag
Sokan mondják, hogy Horvátországban csak a VIP-el és a T-Mobile-al érdemes foglalkozni. Ez nem igaz! A TELE2 nagyon jó, nekem azon volt a telóm, a 3G hálójuk messze legjobb. Olyan helyeken is van 3G, hogy nem is hittem el. Mondjuk a GSM tényleg nem túl jó, van hogy városokban sincs lefedettség. De a fontosabb üdülőhelyek le vannak fedve 3G-vel, olyanok is, ahol a másik kettő csak GSM-et produkál. Lefedettség
-
Sztbeni
őstag
Persze, van sokkal kedvezőbb is. Jelenleg 4 mobilszolgáltató található Németországban, plusz rengeteg virtuális. Lehetőségek:
T-Mobile
A prepaid tarifákat ITT találhatod, és a mobilnetről is olvashatsz.Vodafone
A Vodának is sok csomagja van, van olyan is amellyel olcsón lehet külföldre telefonálni. Ott találsz még egyéb csomagokat és opciókat.E-PLUS
[link]O2
Mobilnet A prepaid csomagokat nem találtam.Virtuális: [link] [link] van több is, de ezek talán a legjobbak
-
Sztbeni
őstag
válasz
vadászcsiga #53 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy messze nem a legfisebb infókat írják.
-
Sztbeni
őstag
Szia!
Megéri venni, Romániában nagyon olcsó a mobilnet és még jó minőségű is. Hova mennél pontosan, és merre szeretnéd használni? Csak városban, vagy a hegyen is?
A szolgáltatók:
Orange: Árak ITT vannak, a hazai prepaidnál olcsóbbak, 3G lefedettség picit jobb, mint itthon, EDGE mindenhol van.
Vodafone: EZEK az árak vannak, az akció csak júliusig van. Olcsóbb, mint a magyar prepaid. Lefedettség: hihetetlen jó, a magyar GSM szintjét eléri a 3G lefedettség. De csak 900 MHz-t támogató telóval tudod használni. ITT van amúgy a térkép.
Cosmote: Árak 3GB 10 euró, ezt nehéz überelni. Lefedettség gyengébb, mint a Vodáé, de jobb, mint az Orange. [link]
Digi: Ha jól értem, akkor 5 euróért korlátlan, lehet, hogy ki kell hozzá fizetni még 4 eurót, de így is hihetetlen olcsó. 5 giga után elvileg korlátozzák 128 kilobitre. [link]
Lefedettség -
Sztbeni
őstag
Leírok még pár tapasztalatot:
Szlovénia:
A Si.mobil és a MOBITEL GSM lefedettsége csodás, a Tusmobil gyengébb. 3G-je a MOBITEL-nek nagyon jó, a Si.mobilnak nem annyira, meg a Tusmobilnak sem, bár a Tusmobil elkezdte építeni 900 MHz-n, és várhatóan jó lesz.
Olaszország:
Amerre jártam arra szinte mindenhol volt 3G. A világ talán 3G-vel legjobban lefedett országa. Olyan nem volt, hogy egyik szolgáltatónak sem volt 3G-je. Csak 3G üzemmódban szinte egyszer sem ment el a háló.
-
Sztbeni
őstag
-
Sztbeni
őstag
Ha már megnyitottam a topikot, írok is bele, és a jövőben is osztok meg itt tapasztalatokat. Elsőnek a legfrissebbeket írom:
Románia:
Az ország területén jó a GSM lefedettség, a 3G meg csodás, de erről később. Az áraik hihetetlen jók, az itthoninak töredéke. A pentráció közel 140%. Én a Vodafone RO hálózatán voltam főleg de egy-kétszer átváltottam. Térerő nekem végig volt az úton. Érdekességként megemlíteném, hogy szerintem ez a világ mobilboltokkal legjobban ellátott országa. Zilahban egy utcán a második Orange bolt után elkezdtem számolni: egy utcában volt 5 (!) Orange bolt, és kb ennyi Voda! Hihetetlen sok, de olyat is láttam, hogy egymás közvetlen közelében (szomszéd, szembeszomszéd) 3 volt. Szinte minden kis boltban (élelmiszerbolt, trafik) árultak SIM-et.
Szolgáltatók:
Orange:
Ez a piacvezető, áraik jók, GSM lefedettség helyi viszonylatban gyenge, 3G nagyon gyenge. Lefedettségi térkép (sárga a GSM, narancs a 3G):Vodafone:
Második legnagyobb, jó árak vannak, nagy a GSM lefedettsége, a 3G meg egyszerűen hihetetlen: az ország 90%-át lefedte!
Lefdettség (lila a 3G, piros a GSM):Cosmote:
Harmadik ügyfelek száma alapján, a GSM nagyon jó, 3G nincs, árak a legjobbak.
Lefdettség:DIGI:
Negyedik, árak jók (főleg a net), GSM nincs, 3G jó.Lefedettség (rózsaszín a 3G, zöld a HSDPA):
Zapp:
Lefedettség:
Világos piros a 156 kb/s-es sötét 3,1, sárga 7.2. GSM nincs. -
Sztbeni
őstag
Arra gondoltam, hogy érdemes lenne nyitni egy ilyen topikot, mert látom, hogy az ezzel kapcsolatos dolgokat máshol beszélik meg, offolnak. Ide jöhetne minden. Roaming, helyi sim, tapasztalat, minden. Szerintem nem kéne rögtön bezárni, hanem várni és csak akkor ha nem használják. Ha valaki helyi sim-et akarna venni, akkor a feltételekről is lehetne itt érdeklődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest