- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toms58
csendes újonc
Yettel kuf csomagomat addig tartom, ameddig marad a flotta. Ennél kedvezőbb árat nem találtam. Terveztem Tarr kártyát is, de egyelőre nem kapkodok. Másik kártyám német előfizetés. 2015-től, azaz 9 év alatt egyetlen centtel sem változott, 7,99€ havonta. Ezt a csomagot már nem lehet rendelni, exta opció a total EU roaming, bármelyik EU országból bármelyik EU országba lehetséges hivni, incl. Svájc. Zürichből hivtam magyar és ír számokat. Budapestről hivtam szlovák számot ingyenesen. Konyhában 3 osztrák szolgáltató jelenik meg, és köszönt yettel Ausztriában. szobába visszamenve köszönt yettel Németországban. íd. A total EU roaming korlátja havi 100 perc/100 sms, pár éve külön lehetett rendelni, havi 4,99€-ért. winsim.de
-
toms58
csendes újonc
Javaslatot kérek, mi lenne az optimális megoldás. Jelenleg KÜF szolgáltatásom van.
Elköltöztem a horvát határtól 1 km-re és rendszeresen horvát 3G-re vált yeti 4G.
Amig nem mondanak fel, maradok KÜF, a településen igen gyér Voda térereje. -
toms58
csendes újonc
Pár perce érkeztem Yeti Corvin plázában. Öt perc alatt megkaptam küf kártyámat, és 1599 forint forgalmai előleget kellett fizetnem 4Gb 275 perc csomagért.
-
toms58
csendes újonc
Németországban műholdas app (satellite) havi 100 percig ingyenes, korlátlan használat havi 4,99€. A világ összes vezetékes és mobilszáma ingyenesen hívható. Egyszer kell regisztrálni, levélben küldök a reg kódot (ez a német lakcím ellenőrzés). Aktíviálást követően a világ bármely pontján használható. Német (műholdas) mobilszámot kaptam, normál mobilszámként hívható.
-
toms58
csendes újonc
Sziasztok, megjött KÜF engedély. 7 éve nincs magyar mobil számom, csak német és műholdas, ezért új számot kértem. Az egyik levélben azt olvastam, hogy yettel kauciót fog kérni új szám esetén, amit 3. hónap után jóváír. Mennyi a kaució összege, mert erre nem válaszolt KÜF. Irtam, részben azért szeretnék magyar számot, mert csak magyar számmal lehet magyar bankszámlát nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Próba
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest