- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
daginyomigec #6 üzenetére
ma nekem is folyamatban levő fizetésként maradt egy csekk... igaz korábban csak 1x fizettem vele.
-
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok! Szétesek már idegileg
Segítsetek, kérlek!
Ezt írja az ájcsekk már min. 10. hónapja (egyéként a simplepéj is nem csinálja a dolgot).
Nem tudok egyikkel sem befizetni qr kódos csekket. Előtte csodálatosan működtek. Bár előbb az icsekk, rá kb. fél évre rá a simple is "bekrepált"
Szépen elindul mindkettő, de ennyi. Ezt Android 10-en kezdték és a 11-en folytatják...
Letöröltem mindkettőt aztán újratettem először egyiket; újra regeltem semmi. Aztán feltettem a másikat; újra regeltem semmi.
Fizetésnél, szépen beírok minden adatot, elindítom a fizetést és a bankom applikációjában, a tranzakció jóváhagyást követően, jön a hibaüzenet!
Mi okozhatja?Köszi
Gergő
-
Npeter25
tag
Ha pdf-ben kapom meg a számlát akkor a benne lévő QR kódot hogyan lehet bescennelni?
-
mycso
veterán
Jó, hogy van ilyen téma, bár látom eléggé inaktív...
Nekem az a problémám, hogy a papír alapú csekkeket, amiket QR kódos azonosítás után tudnék fizetni, nem lesz a kezembe róluk semmilyen bizonylat.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ők megerősíteni nem tudtak abban, hogy a program által kreált táblázatocska elegendő lenne hivatalos igazolásnak (bár én is így gondoltam).
Ők azt mondták, hogy a bankszáma kivonatomon szerepelni fog a szolgáltató, a számla, stb. ...Viszont most néztem, azon csak egy "ECSEKK befizetés" tétel szerepel, tehát semmi nem derül ki belőle.
pl.: december elején befizettem a kötelező (GFB) biztosításomat és semmi bizonylatom nem volt róla (mondjuk a biztosítóm sem küldött róla semmit).
Tehát ez valahogy nem jó, nem tud valaki erre megoldást? -
huan
őstag
Aki az iCsekk mobil fizetés-t használja,minden esetben érkezik jelzés új számla érkezéséről? (nekem nem,csak ha újratelepítem,de akkor a kártyaadatokat is be kell írni újból)
-
huan
őstag
Megbeszélhetjük, kinek melyik alkalmazás jön be, vagy melyik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged