Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
daginyomigec #6 üzenetére
ma nekem is folyamatban levő fizetésként maradt egy csekk... igaz korábban csak 1x fizettem vele.
-
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok! Szétesek már idegileg
Segítsetek, kérlek!
Ezt írja az ájcsekk már min. 10. hónapja (egyéként a simplepéj is nem csinálja a dolgot).
Nem tudok egyikkel sem befizetni qr kódos csekket. Előtte csodálatosan működtek. Bár előbb az icsekk, rá kb. fél évre rá a simple is "bekrepált"
Szépen elindul mindkettő, de ennyi. Ezt Android 10-en kezdték és a 11-en folytatják...
Letöröltem mindkettőt aztán újratettem először egyiket; újra regeltem semmi. Aztán feltettem a másikat; újra regeltem semmi.
Fizetésnél, szépen beírok minden adatot, elindítom a fizetést és a bankom applikációjában, a tranzakció jóváhagyást követően, jön a hibaüzenet!
Mi okozhatja?Köszi
Gergő
-
Npeter25
tag
Ha pdf-ben kapom meg a számlát akkor a benne lévő QR kódot hogyan lehet bescennelni?
-
mycso
veterán
Jó, hogy van ilyen téma, bár látom eléggé inaktív...
Nekem az a problémám, hogy a papír alapú csekkeket, amiket QR kódos azonosítás után tudnék fizetni, nem lesz a kezembe róluk semmilyen bizonylat.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ők megerősíteni nem tudtak abban, hogy a program által kreált táblázatocska elegendő lenne hivatalos igazolásnak (bár én is így gondoltam).
Ők azt mondták, hogy a bankszáma kivonatomon szerepelni fog a szolgáltató, a számla, stb. ...Viszont most néztem, azon csak egy "ECSEKK befizetés" tétel szerepel, tehát semmi nem derül ki belőle.
pl.: december elején befizettem a kötelező (GFB) biztosításomat és semmi bizonylatom nem volt róla (mondjuk a biztosítóm sem küldött róla semmit).
Tehát ez valahogy nem jó, nem tud valaki erre megoldást? -
huan
őstag
Aki az iCsekk mobil fizetés-t használja,minden esetben érkezik jelzés új számla érkezéséről? (nekem nem,csak ha újratelepítem,de akkor a kártyaadatokat is be kell írni újból)
-
huan
őstag
Megbeszélhetjük, kinek melyik alkalmazás jön be, vagy melyik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest