- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Nem éppen a címben szereplő tv box-om van, de ide írok, mert más alternatívát nem találtam a kérdésemnek, ha mégis lenne csak én elsiklottam felette, akkor sorry
Na szóval egy ilyenem van. Működik rendesen, szépen teszi a dolgát. Nade, ráraktam egy pc-hez való vezeték nélküli egér+bill kombót megy is szépen a ketyerével (igaz magyar ékezeteket nem veszi), de a játékokkal nem. Vagyis nem minddel, főleg ugye amelyikhez gyro szenzor is kéne, tehát döntögetni, mint a telót.
Van-e erre már valami okosság? Mondjuk pl láttam tv boxhoz való billentyűzeteket touch paddal, vagy gyro szenzoros air fly távirányítókat, mint pl
[link]
[link]
vagy ehhez ilyesmit is írnak bár nem írják, hogy androidos tv box-hoz való de mutatja egy kis kép, hogy g-sensor
[link]
vagy ez mind kamu, mármint egyik sem használható úgy mint ha a telón játszanál és felejtsem el mind, mert nincs ilyen megoldás?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest