Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
2007ath
üzenetére
Szerintem szenvedős lesz. Én a Youtube -bal próbálkoztam csöves TV -n. Maga a film még csak-csak. De az egész kezelőfelület borzalmas, a feliratok olvashatatlanok. A TVGO -nál meg nem tudsz csatornát léptetni, mindenképpen használnod kell a szöveges menüjét. Legalább azt megcsinálhatták volna, hogy egérgörgővel scrollozható legyen. De neeem. A Telenoros MyTV sztem jobban sikerült. Viszont fizetős, de nem kell hozzá külön TV előfizetés és símán megy rootolt kütyün. Nem értem, hogy a Telekomnak miért fáj a root. Ki akar egy Androidos eszközön TV adást rögzíteni? Sztem annyira elenyésző lenne rá az igény, hogy ezért tök fölösleges olyan korlátozást alkalmazni, ami viszont elég sok Androidos eszközt érint. Ráadásul nem is biztos, hogy a user sara. Lehet gyárilag rootolt is.
Most jut eszembe egy lehetőség, aminek esetleg utánanézhetsz. Elvileg megy PC -n is, böngészőből. Ha jól tudom, akkor ehhez Silverlight kell, ami kizárja az Androidot. De egy Inteles stick -kel, Windows alatt működnie kéne. Ezek HDMI -sek, de korábban linkelt itt vki adaptert, analóg kimenettel. Úgy emlékszem, hogy nem volt komoly tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest