- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
interstate76 #4993 üzenetére
Köszi kérdésed megvagyunk.
Hát hol is kezdjem. Amúgy pont topik témába illik a beszámolóm.Szóval van itthon, 2 nyomtató, 2 usb hdd, kb 5 androidos és 2 windows-os készülék, + a konyhában egy BT hangfal amire eddgig android csatlakozott, aztán néha távolról is szeretem elérni a filmjeim ha épp külföldön vagyok. Torrentezni nem szoktam nagyon én sem kb 3 db hetente.
Na innen indult az egész, mert ezzel már nem igen tudott megbírkózni a cs918. Ha épp beindult a torrent akkor már szaggatott a film. A mindenféle usb hdd és nyomtató megosztásról ne is beszéljek. Mert amikor rádugtam az usb hdd-t akkor újra mountolta az egészet és más lett az elérési neve, amire a Ttorrent nem talált semmit amitől elfelejtette az összes feltöltést. Meg az indulási mizériák amikor nem csatolta egyből a hdd ket csak ha e robottal indítottam újra az egészet. Szóval dolgozott rendesen az e robot hogy minden hibát kiszűrjön és minden csak akkor fusson ha minden feltétele megvan.
Na és persze amit épp nem használok azt kikapcsolom, meg be ha kell.Mivel csak 2 usb portja van a NASomnak, USB hubra rádugtam mindent és pipa.
Amúgy nem vagyok egy nagy hálózati guru. Kb pont nem értek hozzá egyáltalán.
Nekiláttam a beállításnak.
Minden felhasználónak engedélyek, alkalmazás, és fájlhozzáférés, sebesség, IP szűrés, meg mittom én.
Korrektül be lehet határolni ki mit tehet a rendszerrel.
Hát mit mondjak, ennek a beállítása KB fél óra volt.
Persze nem mert mindenfélét nézegettem közben de a régi hálózatom tudásának felállítása kb ennyi volt.
Sebesség 10x akkora természetesen LANon. kb70MB/s
XBox-ot hagytam a végére. Át is hoztam ide mellém hogy ne kelljen átrohangálni a gyerekhez.
Na az sem volt egy komoly dolog. Kár volt áthozni. Pipa, pipa, aztán kész. Amit lejátszott a cs918 at ez is lejátsza. Feliratokkal nem foglalkoztam, de xboxon volt valami ilyen opció.
Persze minden filmhez letölt mindent, leírás, borító, stb, és magyarul.
Androidon van hozzá mindenféle alkalmazás amivel filmeket zenéket, meg mindent kényelmesen elérsz.Lehet mappafigyeléssel is torrentet hozzá adni de van a chrome hoz egy bővítmény ami jobb klikkel egyből hozzá adja a letöltőhöz nem kell letöltögetni és átmásolni.
USB3 picit tényleg visszafogja a hdd-t kb30MB/s de mivel Maga az usb-s HDD-m is csak 2 es így ez nem zavar annyira.
Vettem bele egy SSD-t 60Gb mert amennyit torrentezek arra pont elég. Persze lehet mondani hogy torrent + SSD nem jó. Ám mivel főként feltöltök és le nem igen, sokkal kevésbé nyírja mint a hdd-t. A szerver is gyorsabb mert a beépített winyón futtatja magát. +halkabb + fogyasztás is kevés. Trim et csak néhány ssd tipusnál támogatja az enyémnél pont nem ha jól olvastam.Aztán mivel egy DSM névre hallgató rendszer fut rajta (enyémen természetesen már a legújabb teszt béta verzió
) mindenféle "app" ot le lehet hozzá tölteni mint a G.Play ről androidra. Hát aztán onnantól lehet rajra weblapot, meg kamera rendszert ami mozgásra rögzít, meg Webshop, meg meg meg....
Szóval hogy sikerült e belaknom?
Hogy imádom e?Ja meg csatlakozik Chromecast, meg smart tv, hez. Egyből lejátsza a filmeket azon is. Meg hanggal is van ugyanez ha csak zenélni akarsz. Valami ilyenre lesz cserélve a konyhai BT cucc.
Kb röviden ennyi ameddig hirtelen eljutottam.Szóval nem az a kérdés, hogy mit tud, hanem hogy minek vettem meg a cs918-at..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest