Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Meggondoltam magam! A GB legutóbbi hírlevelében volt egy 5 usd-s kupon, amivel kevesebb, mint 30 usd-ért meg tudtam rendelni egy MK808B Plus-t. Ez már tényleg az az összeg, amennyiért nem szabad otthagyni!
Tartom, hogy ha valaki böngészni is szeretne a mini pécéjén, és mindezt néha legalább 4-5 nyitott lappal tenné, akkor kevés az 1 GB RAM, de - ha valaki nem futtat folyamatosan legalább több tucatnyi torrentet, akkor - a letöltésekhez és ezek megosztásához, ill. néha egy kis böngészésre, TV okosításra bőven elég. Remélem, ennél az összegnél a vámosok sem lesznek szőrösszívűek és kijövök kb. 8.500,- Ft-ból, amennyit a GB-nek fizettem érte.

(#4985) SanyiSay A beszámolód (és persze Somatom gyakori NAS-dícsérete) miatt én is elgondolkoztam egy NAS beszerzésén, de olyan keveset töltök le, hogy úgy döntöttem: maradok a mini pécéknél. Rendeltem egy MK809III-ast is - megpróbálok rá linuxot hegeszteni és arra bízni az eddig egy MK908-as által ellátott feladatokat. A NAS hogy szuperál? Sikerült belakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi