Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz Zol77 #4512 üzenetére

Én is rendeltem egyet, már csak azért is, mert az előző rendelésnél okozott "kellemetlenségekért" hozzám vágtak 2×5 dodós kupont, ugyan én 100× elmondtam, hogy nincs para, megoldottam a problémát, mindegy a geek ilyen, úgy vigyáz a vásárlóira, mint a hímes tojásra, én meg úgy vagyok vele régóta, hogy -20 dollár miatt sem "megyek máshová".
    A lényeg, hogy visszaolvastam, hogy mégis miről beszéltek. Hát, tudatlanságomnak köszönhetően fogalmam sem volt arról mi az a toslink, aztán rájöttem, hogy az optikai hang kimenet. Szóval a TV-men van "toslink" így ez nálam nem probléma, no de mi a garancia arra, hogy HDMI-n lesz 5.1-es hang? (Nem igazán értek hozzá, hogy ez mitől függhet, szal ha hülyeséget kérdeztem elnézést. Én csak abból indultam ki, hogy az alaplapomon is hiába van koaxiális s optikai hangkimenet, az 5.1-et nem tud, persze az is igaz, hogy ez az alaplap már nem mai darab). Gondolom én ezért probléma ennek hiánya, nálatok, hisz analóg hangkimenet van ezen a boxon, így gondolom én nem azért aggódtok, hogy a sztereó hang sehogy sem juttatható el az erősítőhöz.
    Mindenesetre én bennem is felmerült ez a kérdés, csak nem igazán tud érdekelni, mert médialejátszásra úgy is az Amiko A3-at használom, a Pipo csak arra kell, hogy végre legyen egy olcsó eszköz, ami kiváltja a PC-t, mert bődületesen sokat fogyaszt ahhoz képest, hogy csak a net, meg a torrent miatt van bekapcsolva. Most abba ne menjünk bele, hogy erre elég az android, nekem nem elég...

Új hozzászólás Aktív témák