Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én is rendeltem egyet, már csak azért is, mert az előző rendelésnél okozott "kellemetlenségekért" hozzám vágtak 2×5 dodós kupont, ugyan én 100× elmondtam, hogy nincs para, megoldottam a problémát, mindegy a geek ilyen, úgy vigyáz a vásárlóira, mint a hímes tojásra, én meg úgy vagyok vele régóta, hogy -20 dollár miatt sem "megyek máshová".
A lényeg, hogy visszaolvastam, hogy mégis miről beszéltek. Hát, tudatlanságomnak köszönhetően fogalmam sem volt arról mi az a toslink, aztán rájöttem, hogy az optikai hang kimenet. Szóval a TV-men van "toslink" így ez nálam nem probléma, no de mi a garancia arra, hogy HDMI-n lesz 5.1-es hang? (Nem igazán értek hozzá, hogy ez mitől függhet, szal ha hülyeséget kérdeztem elnézést. Én csak abból indultam ki, hogy az alaplapomon is hiába van koaxiális s optikai hangkimenet, az 5.1-et nem tud, persze az is igaz, hogy ez az alaplap már nem mai darab). Gondolom én ezért probléma ennek hiánya, nálatok, hisz analóg hangkimenet van ezen a boxon, így gondolom én nem azért aggódtok, hogy a sztereó hang sehogy sem juttatható el az erősítőhöz.
Mindenesetre én bennem is felmerült ez a kérdés, csak nem igazán tud érdekelni, mert médialejátszásra úgy is az Amiko A3-at használom, a Pipo csak arra kell, hogy végre legyen egy olcsó eszköz, ami kiváltja a PC-t, mert bődületesen sokat fogyaszt ahhoz képest, hogy csak a net, meg a torrent miatt van bekapcsolva. Most abba ne menjünk bele, hogy erre elég az android, nekem nem elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SörcsaPH!
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest