Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SanyiSay #4435 üzenetére
Nem nagyon értem a működését. Hogyhogy nem kapcsol be, ha áram alá helyezed? Akkor mitől kapcsol be? A kikapcsolást nem tudod kierőszakolni? Én Robottal csináltam három parancsot, ami három shellparancsot futtat le.
reboot -p ,vagyis kikapcsolás
reboot
reboot recovery
A három parancsot beraktam egy parancscsoportba, aminek csináltam egy parancsikont a főképernyőn. Ha rákattintok az ikonra, akkor feldobja a három lehetőséget. Ugyanez billentyűzetről is vezérelhető, mint ahogyan a képkimenet kapcsolása is. Amögött egy echo shellparancs van. Legalábbis én azzal kapcsoltam a képkimenetet 3066 -on.
A csatolás meg úgy megy, hogy amikor a rendszer érzékel egy eszközt, akkor először létrehoz 5 könyvtárat (ha jól emlékszem, akkor "USB_STORAGE0, 1, 2,...), majd ezekhez mountol egyetlen utasításban. Aztán elvégez egy ellenőrzést és amelyik könyvtár üres marad, azt törli. Na, ez marad el, amikor shellparanccsal leválasztod. Természetesen próbáltam rm -r paranccsal kierőszakolni a konyvtártörlést, de ezután sem csatolta újból. Szerencsére találtam alternatív megoldást, de az a Te problémádra nem gyógyír. De azért írtam, hogy talán elég a shellparancs, mert ha ugyanoda visszacsatoltatod, akkor talán a rendszerben érvényes marad az eredeti csatolás és megjelenik a meghajtó könyvtárszerkezete egy fájlkezelőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- E-roller topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- OTP Bank topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest