- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Pistabaaa #4339 üzenetére
1080p outra csak kernel csere a megoldás, ezt már írták. Nem tom... mi akad? 1080p videó, 720p, esetleg SD? Igazából ehhez a témához már nem tudok túlzottan hozzászólni, amíg T-R42-t használtam, azon nem akadt az 1080p-s videó sem, most egy ennél jóval gyengébb hardverrel megáldott boxot használok, de messze felülmúlja stabilitásban akármelyiket, igaz 60e volt. T-R42-n BeyondXBMC-t s JustXBMC-t használtam utóbbit jobban szerettem. Próbálkozz azzal, hátha ezen a boxon is nyerő. Zárójelben az itt eltöltött több éves olvasgatásból leszűrve RK3188 vonalon talán azok jártak a legjobban, akik T-R42-t vásároltak, még a V1.0 V1.1 boardosok közül, utóbbi volt nekem is, ami a médialejátszást illeti soha, semmivel nem kellett "szívni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háború Izraelben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- RAM topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest