Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nagash #4163 üzenetére

Hát van keveredés, de legalább tényleg megpróbáltál utánajárni. :) Szóval a custom romok miniPC -k esetében kicsit mást jelentenek. A közösség próbálja kijavítani azokat a hibákat, amire tojik az RK és a gyártók.
    A két flashelő program nem verzióban tér el egymástól, hanem két, tök külön alkalmazás. A Batch Tool a gyári romokhoz való, a Flash Tool pedig a custom romokhoz. A driverek azonosak. Én a Flash Tool különböző verzióiról írtam. A Flash Tool -ban külön látod a rom összetevőit. Amelyiket pipálod, azt flasheli. Általában mindet kell flashelni. Kivéve, ha mondjuk csak egy CWM -et szeretnél, mert ilyenkor be kell tallózni a CWM -et tartalmazó recovery -t és csak azt pipálni. A másik lényeges a parameter fájl. Ebből többet is szokott tartalmazni a rom. Attól függően kell betallózni a megfelelőt, hogy mekkora tárhelyet szeretnél az alkalmazásoknak, a felhasználói tárhely rovására. Kernelből is több szokott lenni (720p, 1080p, stb.). Szerintem próbálj meg egy Neomode -ot! Ő első sorban 809 -re készít romot. A módszer pedig az, hogy flash után elindítod, hagyod békén 10 percig, hogy minden rendesen felálljon, majd kikapcsolod és újra elindítod. Utána már használhatod. A Flash Tool verziókra figyelj! Van valahol egy leírás, hogy JB -ről KK -re milyen verzióval kell flashelni és persze vissza JB -re is. De most telóról írok, nem kezdem keresgélni. Remélem, így már kicsit tisztább a kép. A lényeg, hogy mindíg olvasd el a romhoz tartozó leírást, flashelési útmutatót!

Új hozzászólás Aktív témák