Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
freddirty #3891 üzenetére
Szerintem - mint oly sok minden - ez is felhasználófüggő. Egy heavy usernek biztosan nem, de nálunk torrentezésre pl. bőven elég az MK908, amin szépen fut a Flud (ingyenes, mégis rendelkezik mappafigyeléssel, azaz a telómról is tudom indítani a letöltéseket - szerintem ez a legjobb androidos torrent kliens) és a BubbleUPnP, azaz a letöltött dolgokat az otthoni hálózat bármely szereplőjén azonnal meg tudjuk nézni (feltéve persze, hogy képes lejátszani). Mindezt egy 12 ezer Ft-os ketyere biztosítja, amire jelenleg még külső vinyót sem kötöttem, mert elég a benne lévő, 32 GB-os micro SD (amit meg szeretnék tartani, azt természetesen lementem/feltöltöm, amit nem, azt pedig törlöm, miután megnéztük/meghallgattuk). A routeremre is lehet vinyót kötni, továbbá torrentezni is tud, de már ezer éve nem használom ezeket a funkcióit, menedzselje csak szépen a hálózatot, oszt jónapot. Nem azt akarom mondani, hogy "mini pécé mindenekfelett", és hogy aki nem így oldja meg a dolgait, az hülye, csak azt, hogy aki nem futtat több tucatnyi vagy több száz le- és feltöltést, annak erre a célra is bőven elegendőek a droidos mini pécék.
Ha valaki 2-3 éve azt mondja, hogy ennyi pénzért ilyen sokoldalú eszközt tudok venni, akkor nagyon nehezen hittem volna el neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BestBuy topik
- Bundle topik
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest