Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapvetően igazad van és osztom is a véleményed. Ha visszaolvasol a hsz. -eimből, szerintem világos, hogy dobnék egy lapát földet a Rockchip koporsójára. De az ideológia, a jog és a piaci érdekek útjai a legritkább esetben haladnak azonos irányban. Ez különösen érvényes egy olyan árérzékeny országra, mint a mienk. Erről szerintem Lifeforce tudna hiteles infókkal szolgálni. Egyetlen kereskedő sem engedheti meg magának, hogy a piac szelével szemben pi...ljon. De mondok mást. A többihez képest szerintem ez egy nagyon békés, szakmaias, jó hangulatú topik. Amikor Bob felvetette, hogy petíciót kéne benyújtani a Rockchipnek, akkor javasoltam, hogy fogjunk össze, gyűjtsünk aláírásokat és "nyújtsuk át" együtt. Nem abban reménykedtem, hogy ettől az RK álláspontja megváltozik. Inkább azért gondoltam jónak, mert ha egy ilyen pici piacról sok aláírás érkezik együtt, az egy összetartó közösségre utal és mindenképpen jó dolog, ha ez feltűnik a legnépszerűbb miniPC -s developer fórumon. Tudod hány reakció volt az ötletemre? Zéró. Ennyit az ideológiáról. Egyébként milyen koreai kütyüre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest