Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapvetően igazad van és osztom is a véleményed. Ha visszaolvasol a hsz. -eimből, szerintem világos, hogy dobnék egy lapát földet a Rockchip koporsójára. De az ideológia, a jog és a piaci érdekek útjai a legritkább esetben haladnak azonos irányban. Ez különösen érvényes egy olyan árérzékeny országra, mint a mienk. Erről szerintem Lifeforce tudna hiteles infókkal szolgálni. Egyetlen kereskedő sem engedheti meg magának, hogy a piac szelével szemben pi...ljon. De mondok mást. A többihez képest szerintem ez egy nagyon békés, szakmaias, jó hangulatú topik. Amikor Bob felvetette, hogy petíciót kéne benyújtani a Rockchipnek, akkor javasoltam, hogy fogjunk össze, gyűjtsünk aláírásokat és "nyújtsuk át" együtt. Nem abban reménykedtem, hogy ettől az RK álláspontja megváltozik. Inkább azért gondoltam jónak, mert ha egy ilyen pici piacról sok aláírás érkezik együtt, az egy összetartó közösségre utal és mindenképpen jó dolog, ha ez feltűnik a legnépszerűbb miniPC -s developer fórumon. Tudod hány reakció volt az ötletemre? Zéró. Ennyit az ideológiáról. Egyébként milyen koreai kütyüre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ASRock lapok általában
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest