- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
válasz
#79335424 #2367 üzenetére
Úgy gondoltam - bár lehet, hogy rosszul - hogy a médialejátszás is egy többletfunkció, illetve azt is, hogy Ti használjátok az általatok megvásárolt terméket médialejátszásra is. Ezek szerint tévedtem, és Neked mindkettő van otthon.
Azt, hogy ki és mit akar venni, vagy hogy ki mit vesz, nem hiszem, hogy bárki megszabhatja. A kérdésem arra irányult, hogy a leírtakat meg lehet-e valósítani androidos miniPC-vel, és ha igen, milyen módon.
Ettől függetlenül nem kell kiabálni a másikkal.
Másik része, hogy a médialejátszós topikban nem túl sok szó esik - ha egyáltalán van - az Androidos termékekről. Ezért is kérdeztem itt, hogy van-e ilyen.
Valamint a 3. topikban, ami az androidos tv-boxok vásárlásához adna iránymutatást és segítséget, pont Te írtad, hogy van erre vonatkozó topik.... [link]Ezen kívül az autógyártóknál pontosan látszik az, hogy valamire nincs igénye az embernek, viszont ha valaki kitalálja, és megtapasztalod, rájössz, hogy ez neked is kell.... ilyen volt például az esőérzékelős automata ablaktörlő. Szóval ha mégis androidos TV-okosítót veszek, lehet, hogy azon fogok youtube-ot nézni, és nem a számítógépen, mivel most nincs ilyen készülékem, így nem tudom, hogy erre a funkcióra szükségem van-e. De miért ne vehetnék olyat, amit adott esetben sokkal egyszerűbb jobb tudással felvértezni, mint amit alapból tud. Illetve miért ne vegyek olyat, ami több mindent tud, mint ami egyelőre kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Linux Mint
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Google Chrome
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest