- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Értem én, hogy gördülékeny, meg csodás felhasználói élmény, de a háttérben nem ennyire rózsás a helyzet. Eddig ahány fejlesztővel kommunikáltam, mindnek az volt az álláspontja, hogy az újabb Android verziók több korlátozást hoznak, mint lehetőséget. Ez a miniPC -s vonal pedig soxor a korlátok feszegetéséről szól. Egy példa az ilyen vakuljp...szt megoldásokra. Emlékeztek, hogy Froyo környékén mennyit fikázták a droidot, hogy akadozik? Bezzeg a szifon! Ebben van némi igazság optimalizáció terén is, de a lényeg, hogy az Androiddal ellentétben, az IOS a legmagasabb prioritási szinten kezelte a felhasználói felületet. Ha hozzáértél a képernyőhöz, akkor megállt a letöltés, és még sok más háttérfolyamat. Ha két feladat összidejét nézzük, akkor semmivel sem volt gyorsabb, de a felhasználó gördülékenynek érezte. Hát én nem vágyom ilyen trükkökre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest