- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem felhőtlen a boldogság. Nem rootolt, és nem találok konkrétan erre a típusra rootolási tapasztalatot. OS 4.1.1 Úgy néz ki, nem volt alaptalan a gyanú, tényleg nem megy 1,3 fölé a proci. Ez nem nagy gond, mert így is baromi gyors és nem melegszik. A menü kiegészült natív, választható nyelvű, fizikai billentyűzet támogatással. Nem nagy előrelépés, mert ez egy programmal eddig is ment. Viszont eltűnt egy csomó menüpont. Nem látom a lan csatlakozás beállítását. Ezt csak délután tudom meg pontosan, mert a nyomorultak lecserélték a csatlakozókat mini usb -re. Nekem viszont mikro a lan adapter. Délután érkezik a közdarab. Hiányoznak a fejlesztői beállítások, pedig ott volt egy-két okosság. Nem akar az utólag telepített böngészőhöz társulni a flash. Pedig telepítve van. Nincs szoftveres kikapcsológomb. Ennek még nem látom hátrányát. Ha lenne root, meg tudnám nézni, hogy terminál emulátorban kiadott parancsra kikapcsolható-e. A 802 -őt símán rebootoltam így. Eddig jutottam és root nélkül nem nagyon van tovább lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest