- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MA26
friss újonc
Sziasztok! Szombaton vásároltam egy Xiaomi Redmi Note 10 64gb-os telefont.Annyi bajom van vele hogy miután megnéztem egy filmet amit ráraktam és leakartam törölni azt nem engedte, lefagyott. Miután újraindítottam csak úgy engedte letörölni hogy a felhőből is törlöm holott nem is azon a tárhelyen volt, és törlés után nem csökkent a tárhely hanem konkrétan megtelt. Jelenleg azt jelzi hogy. A 64-ből 59 gb foglalt holott nagyjából csak 30 gb adat van a telefonon, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele mert az egyéb tárhelyre ír 30 gb adatot amit nem is enged megnézni hogy mi az. Valaki tudna segíteni hogy mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest