- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
-
Landsmann
addikt
A minap olvastam, hogy a Google keresztbe tesz a rootolt telefonoknak. A Google féle Message RCS üzenetküldő nem fog működni, de olyan szinten nem, hogy a meglévő üzeneteket is eltünteti.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 13t Pro-t használok, HyperOS van már rajta.
A Gmail értesítésekkel van egy kis gondom.
Megérkeznek azonnal, felugrik a lebegő értesítés, viszont random nincs hangja!
És egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja ezt!Ha le van zárva a képernyő, akkor mindig hanggal is jelez ha e-mailem jön, de amikor fel van oldva mert mondjuk éppen böngészek, akkor néha van hangja a lebegő értesítésnek, de általában néma marad.
Az összes többi app rendesen működik.
Másnál is fennálló ez a probléma? -
gjoco1
addikt
válasz
spiderpig820 #8989 üzenetére
Szia !
Sajnis egyenlőre ( bár biztos tapasztaltad ) az eddig használt témák zöme nem kompatibilis a HyperOS környeztével .
Én is sasolgattam . .
Gondolom folyamatosan frissíteni fogják . ( vagy nem)
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Olyan témát tudtok ajánlani, ahol a záróképernyőn a Spotify lejátszónál van 15 másodperces előre/hátra ugrási lehetőség?
Tegnap frissítettem hyper-re, egyelőre egyik témánál sem találtam ilyet, korábban ezt nagyon kedveltem.
-
user26
senior tag
válasz
janakbacsi #8986 üzenetére
Erre gondolsz ?
Röviden:
"töltse le a Xiaomi Community 5.3.31-es vagy újabb verzióját
> módosítsa az alkalmazás régióját Globálisra
> jelentkezzen be Xiaomi-fiókjába
> kattintson a Bootloader feloldása
> kattintson az Engedélyek feloldása lehetőségre
> ennyi.
Ha azt látja, hogy az Alkalmazáskorlát elérte a kvótát, meg kell várnia, amíg a kínai idő szerint délelőtt 0:00-kor visszaáll.
Most nagyon egyszerű a teendője! Képes lesz feloldani a rendszerbetöltőt, mint korábban. Az új Xiaomi HyperOS esetében a rendszerbetöltő feloldási ideje 168 óráról 72 órára csökkent."
+ Úgy tudom,hogy heti két nap áll a rendelkezésre, és a két napba fix mennyiségű nyitás lehetséges, köv héten újra lehet próbálkozni, és így tovább.. -
szimi57
őstag
válasz
janakbacsi #8986 üzenetére
Esetleg? [link]
-
janakbacsi
őstag
Redmi Note 13 Pro n szeretnék bootloadert nyitni, de úgy már nem működik mint a Poco F5 esetében. Valami regisztrációról és napi limitről hallottam. Van valakinek pontosabb infója?
-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Olyan érdekes hibával találkozott már valaki, hogy van egy Xiaomi 13T Pro, ami a gyári MIUI és most HyperOS alatt is azt csinálja, hogy a BT-n hozzá csatlakoztatott Samsung Watch 5 órával megszakad a kapcsolat és nem csatlakozik vissza, csak ha ki-be kapcsolom a BT-t. Sajnos van, hogy óránként többször is megszakad és magyon bosszantó, de az okára nem jövök rá -
user26
senior tag
Üdv!
Xiaomi Could a SIM 1 Hívásnapló szinkonizálását nem engedi, vagyis nem sikerül Inaktív a kapcsoló. Szolgáltatás aktiválásához írjam be a számom ablakot dobja fel,be írom de semi nem történik.
HyperOS V1.0.2.0.ULFTWXM.
Mit lehetne kezdeni ? SIM ki/be nem oldja meg. -
gjoco1
addikt
-
crazyman
csendes tag
Végül rendbejött, és működik a GW5pro a Hyperen is.
Felraktam az 1.0.24.02.20-as DEV ROM-ot, illetve újraraktam a Wearable appot. Utána minden tökéletes, van kapcsolat, értesítések, minden.
Vszleg a ROM-ban javítottak, mert korábban az app újratelepítése nem segített.A HyperOS-sel így már szinte minden jó, GPay fizetés is megoldódott.
Egyedül a light és a proximity sensor nem működik. Ez nyilván a Mi9 port hibája, de hátha tudtok erre vmi orvosságot... -
apollo12
veterán
sajnos nem segített
, moddolt rom létezik hozzá ?
-
apollo12
veterán
Heló lenne egy céges Xiaomi redmi note 12 pro telefon, és észre vettem hogy jóval halkabb a zene kocsiban ( Bluetooth) , mint saját Xiaomi 13nál, Youtube meg hasonlóknál.
mi lehet probléma ? ( neten semmi fix megoldást nem találtam rá sajnos ) -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #8976 üzenetére
Poco X6 miért nincs az AER Information alatt?
-
válasz
#20584850 #8975 üzenetére
Jajj, akkor nem olvastam értőn.
Azt látom a Xiaomi kapcsolódó oldalán, hogy 2-3 évet ad mind a Poco, mind a Redmi telefonokra. Ez általában 2 főverziót jelent, plusz további kb. 1 év biztonsági frissítéseket. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #8974 üzenetére
Csak a Poco vs Redmi vonalra gondoltam pl android fővázió, hiba javítások.kezelése.
-
-
törölt tag
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy a Xiaomi a Redmi és a Poco vonalat egyformán kezeli szoftver támogatás terén?
-
gjoco1
addikt
Ma csináltam egy gyári vissza állítást ( HyperOS ) .
Zárképernyőről a szolgáltató ( k ) nevét hogy tudom eltávolítani ?
Emlékeim szerint előtte nem volt . .Köszi !
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Mèg MiUI 14, android 13 használok. Zárolt kèpernyőnèl, videón hívnak messengeren, ès ki sem jelzi. Mi lehet ennek az oka, milyen beállítást kell erre eszközölni ? -
Atomgeszi
nagyúr
-
hito
nagyúr
Pedig csájna
Atomgeszi: legjobb tudomásom szerint vissza lehet állni gyári rendszerre és vissza lehet zárni utána a BL-t. Aztán lehet, hogy rosszul tudom. De ezek szerint hiába, mert kínai HyperOS-ben nincs magyar ha jól értem, globál HyperOS-t meg nem tudok rá tenni ezek szerint (csak nyitott BL-rel, amivel nem vagyok beljebb
).
-
crok
nagyúr
Dehát van belőle globál, MIXM és EUXM is [hivatalos letöltő oldal] && [mirom.ezbox letöltő oldal] szerint is, recovery és fastboot ROM is. Az összes gyári ROM fajtából van már rá HyperOS. Miért ne lenne magyar nyelv az MIXM-ben meg az EUXM-ben?
-
crok
nagyúr
Sajnos erre még nincs megoldás, Magisk nélkül is elbukik azon hogy custom ROM (merthogy Xiaomi.EU).. Más custom ROM-on simán indítható.... ... .. .
-
hito
nagyúr
Már én is HyperOS-en vagyok, valóban pofon egyszerű volt
A driverekkel kicsit megszenvedtem, mert nem akarta FB módban felismerni a telefont, de végül csak beadta a derekát.
Az új rendszer (illetve felület) nagyon tetszik, még a Play-nek se kellett adattörlés, szépen vette az akadályt.
Mobilfizetés pipa, injector kérdés nélkül települt és tette a dolgát. Viszont Telekom TVGo-t nem sikerült átvernie, ugyanúgy nem tudom használni a nyitott BL miatt. Elindul, de közli, hogy nem biztonságos a telefonom és nem csak bezárni lehet. Erre valami megoldás? Nem dőlök a kardomba, ha nincs, de azért jó lenne ha működne.
-
Danecay
addikt
válasz
Atomgeszi #8951 üzenetére
Lehet én értettem félre, de nekem az jött le hito a #8943 hozzászólásában arról érdeklődött, hogy abban az esetben kell e wipe, amennyiben a jelenlegi xiaomi.EU-s rom-ját, nem xiaomi.EU HyperOS-re frissíti, ami így logikus is. Számomra ez alapvetően is így jött át, amit a #8945-ben meg is erősített, hogy nem írhatott másról, hiszen nem is volt tudomása xiaomi.EU HyperOS ROM létezéséről.
-
crok
nagyúr
Rakerestel valamire es megtalaltad az azonos verzioju gyari blockOTA ROM-ot a Xiaomi.EU ROM-ok kozti kereses helyett - de en is adhattam volna a frissebbet, pontosan ugyanezt:
xiaomi.eu_multi_ISHTAR_OS1.0.6.0.UMACNXM_os1-14.zip
Ez mar pontosan ugyanaz amit feldob az updater (en meg tulgorgettem a legelsore.. sry).
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest