- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironhide
tag
Szia. Totál semmi olyan beállítás (koppintás, felemelés, értesítés) nincs bekapcsolva.
A központi csengőhang az rendben van, a névjegyeknél eddig semmivel se tudtam megcsinálni. A névjegy résznél adja a csengőhang lehetőséget most a zene lejátszó meg is nyitja a zenéket, kiválasztom a zenét, leokézom, de nem hajlandó azt használni. A csengőhang választásnál előtte volt lehetőség választani, hogy mivel akarok csengőhangot választani, köztük volt a "zene". Ott előtte volt 1 kipipálható rész, azt nem tudom, hol kell kivenni, mint alapértelmezett választás, hátha más app-al meg lehetne nyitni.
Én sem értem mit írtam, remélem más igen. -
Astery
senior tag
-
Ironhide
tag
Sziasztok.
Adott Note 9. 12-re frissítéssel elvette az előtte másik telóról áthozott háttérképet. Azt visszaállítottam.
12 előtt a zárképernyőn mikor nyitnám a telefont és a minta jön fel, a zárképernyőt nem homályosította el, most viszont ezt csinálja. Engem zavar, hol lehetne beállítani?
Csengőhangok. Névjegyeknél ne hajlandó elmenteni az egyéni csengőhangokat. Régebbi android, más telefonon sem csinálta meg névjegyekből, csak kis trükközéssel, ez itt egyáltalán nem működik. Itt semmi általam ismert egyéni csengőbeállítás sem akar működni.
Ja, bár semmi egyéb felébresztés nincs benne, kikapcsolt képernyőnél ide oda mozgatom a telefont, nem érve csak a tokjához, mégis időnként bekapcsolja a képernyőt. -
Orc
senior tag
Sziasztok!
MI9 SE (MIUI 12) telefonon eltűnnek a tranzakciós (vásárlás, utalás) sms-eim, amik 2 hétnél régebbiek. Nem találtam beállítást a megőrzési időre. Hol tudnám beállítani, hogy ne töröljön semmit a teló.
Köszi! -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tudtok ilyen témát miui 12 kompatibilist aminek ilyen
átlátszó a lehúzható gyorspanel? Most jelenleg ez van fent de érdekelne több ilyen (ha van) mert ezek tetszenek. Legjobban az tetszene ha fekete színű de átlátszó lenne (nem tudom hogy írjam). Külső forrásból is jó vagy témaáruházból is. Sokat keresgéltem de csak kettőt találtam. Ha nagyon nem ide való téma akkor bocs.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
Az lehet. Eddig a Pocot preferáltam, ott nem volt gond, most a gyárit próbálgatom.
-
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2961 üzenetére
Köszi, ezzel tisztában vagyok, mindenhol ezt használom. Ezért is lepődtem meg, hogy nem azt csinálja amit megszoktam.
-
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Időkép átméretezhető widgetet miért nem tudom átméretezni? Hosszan nyomva csak a törlés lehetőség van.
Mi9 lite, MIUI 12, frissítés után volt fr. -
Trebor0522
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2956 üzenetére
Imádom a ph-t.
A mobilnetre megtaláltam a megoldást a másik annyira nem zavaró.
Nagyon Köszi! -
válasz
Trebor0522 #2955 üzenetére
Állítsd át az APN-en belül a protokollt IPv6-ot IPv4-re.
A másik pedig az Új Irányítóközpont lesz. A régi értesítéseket a kijelző bal oldalán lehúzva éred el. Vagy kikapcsolod az Új Irányítóközpontot.
-
Trebor0522
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Miui rendszerem Xiaomi redmi 8-asomon.
A frissítés után egyszerűen nem működik a mobil netem.
És nem fogyott el. Azóta alap beállításokat csináltam a "hozzáférési pontok nevei" című beállításokban, de nem használt. Én nem találtam semmi rendelleneset a mobilnet beállítások között.Ami még érdekes, hogy átrendezte a lehúzható sávban található ikonokat ( GPS, wifi, mobilnet hotspot, stb.)
Kérdezem valakinek volt-e ilyen? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
-
kanyi51
senior tag
Miui 11 alatt (Redmi Note 9 Pro) Hogy tudnám elérni hogy automatikusan este 22-kor bekapcsoljon a Repülőgép Mód, majd reggel 7-kor pedig kikapcsoljon. A RN4-esem tudta, ez nem tudja?
-
-
Miui 11 alatt (Redmi Note 9 Pro) hogy tudom működésre bírni az automatikus háttérkép (esetleg zárkép) változtatást? Play áruház szerint ebben a régióban ez tabu, de az alkalmazás gyárilag azért fent van (Mi Wallpaper Carousel). Előzőleg Gömör telefonom volt, imádtam, hogy mindig más a háttér és zárkép ernyő háttere.
-
manager2220
tag
Sziasztok, miui 11en (redmi8 note pro) az alábbi telefonkönyben hiába állítok be egyedi csengőhangot egy névjeghez így is a fő csengőhangon szólal meg a telefon ha hívnak. Mi erre a megoldás? Köszi előre is
-
Thommyboj
aktív tag
Hali mindenki!
Most vettem új Xiaomi redmi note 8T-t. Előtte Note 5 volt és 11.0.9 -es MIUI van rajta. A névjegy kezelés katasztrófa. Csoportokat nem lehet csinálni, csak címkéket ott viszont nem lehet egyszerre az egész címkében csengőhangot beállítani.
Tudja esetleg valaki, hogy valahol létezik-e a csoport kezelés, vagy ha nem van-e esetleg valami alkalmazás amivel normálisan lehetne a névjegyeket illetve a csoportokat kezelni.
A sim számokat se tudom szerkeszteni, pedig a régi MIUI ban azt is tudtam külön. -
Balage700
tag
Sziasztok!
Egy Mi Max 3 telefonom van, teljesen tanácstalan vagyok. Sikerült téglázni a telefont, közben kiderítettem, hogy titkosítás miatt semelyik TWRP nem látja a tárhelyet, 0 MB-t jelez. Most jelenleg Fastboot módban ragadt, vagy a használhatatlan recovery-ben.
Utánaolvastam a topikban, de a tanácsban szereplő megoldások weboldalai már nem elérhetőek.A kínai MI PC Suite már nem letölthető.
-
forcegt
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom beállítani, hogy bluetooth kapcsolaton a telefon továbbítsa a számok/előadók címét a céleszközre, jelen esetben egy autó rádióra? Korábban ez gond nélkül működött, most MI UI 12 alatt valamiért nem.
-
markussandor
senior tag
Sziasztok, pénteken váltottam MIUI 11-ről 12-re (telefon csere), azóta a címjegyzékem kissé kaotikusan néz ki. A 3 pöttyös menüben megtaláltam a megjelenítési beállításokat, de hiába állítottam át a rendezés alapját vezetéknévre, a névformátumot pedig "vezetéknév elől"-re, továbbra is zagyvaság az egész. Van erre megoldás, lehet olyan, mint régen?
-
ApaJoe
csendes tag
válasz
this is life #2873 üzenetére
Ki van kapcsolva, de mégis az elsődleges SIM-en elindul az 5 mp-es visszaszámlálás és a lejárta után automatikusan hív.
-
danny73
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2936 üzenetére
Köszi, írtam oda is
-
danny73
csendes tag
Sziasztok! Redmi note pro 9 vetttem nemrég. Miui frissített 11.0.3 ròl 11.0.4 re.
Havernak 11.0.5 van automatikusan felajánlotta.
Nekem miért nem ajánlja fel? Pls segítséget előre is! -
bl4ze
veterán
MIUI 12 : van valakinek ötlete, hogy a telefon repülő módban miért lövi ki, zárja be az alkalmazásokat?
Főként a Viber idegesít, de egy okosóra alkalmazást a "Mi Bandage" app-ot is szokszor kilövi.
Teszti ezt úgy, hogy MIUI 10-11en sosem volt ilyen gond. A 2 app mindig ott volt a zárképernyőn másnap reggel is, és a redőnyön is + felül az értesítési sávon is mindkét ikon.
Természetesen a Viber + másik app is "lakatolt" és "autostart" is.
Ezt a hibát , idegesítő dolgot MIUI 12 óta látom, és nem jövök rá az okára -
TheProb
veterán
válasz
Viktor0610 #2918 üzenetére
Tudom, egyelőre még próbálok megbarátkozni vele. De látom nem én vagyok az egyetlen, akinek ez nem sikerült még.
-
-
TheProb
veterán
Ez a Control Center amúgy csak számomra értelmezhetetlen és erősen diszkurzív? Pl hol az istenben vannak a notification-ök? Meg a beállításai sem túl beszédesek.
Megvan...: Képernyő bal részét lehúzva notification, jobb oldalt control panel....
-
-
zeon.hu
nagyúr
Full page screenshot hogy készíthető bármilyen oldalon?
Pl beállításokban vagy yt-on működik a görgetés funkcióval, de böngészőben (Samsung/Chrome) nem. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
TheProb #2910 üzenetére
Nálam így megy a Volte: voda kártya az 1-es slotban, ezen nincs net.
Telenor only net kártya a 2-ben.
(Volte kijelzés nincs global romon, abból tudom, mikor működik, hogy tudom használni közben a netet)Viszont a céges Samuban csak 1 kártya van nettel, azon is megy a Volte.
-
TheProb
veterán
VoLTE nem tud működni konkurrensen mindkét SIM-en? Azt vettem észre (Poco F2 Pro, latest Xiaomi.EU ROM), hogy csak akkor jelenik meg a status bar-on a "VoLTE" logó, ha átkapcsolom 1-ik SIM-ről a másikra a mobiladat forgalmat.
+1: Trénornál úgy néz ki, hogy működik a VoLTE, ha a redmi note 8T profilját állítattjuk be velük.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #2906 üzenetére
Valószínűleg az ominózus rendőrségi eset pont így történt, hogy lezárt közben a teló.
De kéretik jegyzőkönyvbe venni, hogy a két és fél éves fiam az anyja mintával és ujjlenyomattal védett telójába be tud lépni a kamerán keresztül. És csak azon kapom magam, hogy megy a YouTube/YouTube Kids.
De bizisten nem tudom hogy csinálja.
Hekker lesz, ha elkezdi az ovit. -
válasz
vegyszer #2905 üzenetére
Nekem megy a törlés.
Én azt tapasztaltam, hogy addig lehet visszalépni, visszanézni, amiket feloldás nélkül készítettél.Ja, fontos még, ha pl. készítesz x képet, lezárod a kijelzőt, majd ismét elindítod unoock nélkül a kamerát, akkor már a korábbi x kép sem látható/törölhető.
-
vegyszer
addikt
Fényképezni tud, törölni nem.
Egyik ismerettségbeli szülő esetén rendőrségi ügy lett belőle, hogy a tizenéves kiscsaja a ismeretlen férfiúi lószerszámokat talált a telójában. A végén kiderült, hogy tesióra előtt az öltözőben valaki elkezdett fotózni vele, csak a végén jött rá, hogy bizony törölni nem tudja.
Szerintük vicces volt. A szülő szerint nemMegérett a világ a pusztulásra.
-
Ronin-
senior tag
Hali.
Miui 12-ben hol tudom beállítani,hogy lezárt képernyőnél meg lehessen nyitni a jobb alsó sarokból a kamerát?! Sehol nem találom és nagyon idegesítő... Ennyi erővel minek lezárni a telefont,ha gyakorlatilag bárki fényképezgethet vele az engedélyem/tudtom nélkül. -
Adebayor
aktív tag
látom, ti sem értitek
Akkor marad a spotify. Én se tudom mi a franc lehet.
Két freqin próbáltam a petőfit, meg a radio1-et Győrben. Mindegyik elhalkul nullára időnként.Ez van. nem gond annyira, csak bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest