- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''6. Képfájlok átmásolása másik gépre és install. (Hiba ott is)''
Ha a Samsungról másoltál, akkor a Maxtor hibája kizárható.
Valaki korábban írta a memóriahibát. A leírtak alapján én is erre saccolnék. (Vedd vissza a memóriák órajelét, kapcsold ki a duál működést, a CL-t tedd egy fokozattal nagyobb értékre.)
A másik, ami eszembe jut: nem púposodnak a proci körüli kondik? Vagy nincs kifolyva valamelyik? -
app__
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan ilyenem volt egy 30 gigás Maxtor vinyóval, amikor kb 20 gigányi anyagot (avi-k, iso-k, installshield telepítők 3dmark, stb) másoltam át egy vadi új 160 gigás samsungra. Mindkét vinyót végignéztem, sehol egy bad sector. Egy valami viszont feltünt, ha everest-el, vagy bármi más olyan diag programmal, ami képes kiolvasni a SMART értékeket megnéztem az a vinyót, _amiről_ másoltam, tehát a maxtort írt egy hibát, ami ezt magmagyarázhatja. A ''Reallocated sector count''- ra azt írta, hogy elért egy kritikus szintet, és a vinyó hamarosan meghal. Természetesen a vinyókat én is hűtöm, a maxtor 23-25 fokos, a samsung 29-31. Remélem ezzel tudtam segíteni!
app.wraith -
L3zl13
nagyúr
Lehet pl memóriahiba, gép instabilitás meg hasonlók miatt, csatlakozási hiba, vinyóhiba, driverhiba stb miatt is.
Ha már csak a sérült verzió van akkor nem sok mindent lehet tenni.
Esetleg próbálkozz nagyméretű fájlok másolgatásával. Csinálj róla crc-fájlt. (Total commander svf készítője pl.) És ellenőrizd vissza minden lépés után.
Hátha sikerül körülhatárolni, mi a problémás. -
Yaye
őstag
Érdekes jelenségek vannak a világban... Nekem nemrég elpukkadt az egyik gépünkön a rendszerpartíción teljesen random kismillió file. Ott voltak ugyan, de egyszer csak nem voltak olvashatók és kész.
Mentsem ami menthető, elkezdtem áthelyezni a még olvasható könyvtárakat egy másik vinyóra, egy kövérebb könyvtárral megcsinálta hogy eljutott valameddig, ott beleütközött egy ilyen olvashatatlan fájlba, a másolás ugye leállt, a könyvtárból a maradék fájlok meg egyszerűen eltűntek. Egy ismerősömnek adtam oda a vinyót, hogy vacakoljon vele, hátha visszaállítható a tartalma (nekem nem volt hozzá progim, és gyakorlatom sincs benne), vissza is állította, aztán egyszer csak azt vette észre hogy az egész visszaállított fájlrendszer megint kompletten eltűnt, újra vissza kellett állítani az egészet az elejéről... brrrr...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest