Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Érdekes jelenségek vannak a világban... Nekem nemrég elpukkadt az egyik gépünkön a rendszerpartíción teljesen random kismillió file. Ott voltak ugyan, de egyszer csak nem voltak olvashatók és kész.
Mentsem ami menthető, elkezdtem áthelyezni a még olvasható könyvtárakat egy másik vinyóra, egy kövérebb könyvtárral megcsinálta hogy eljutott valameddig, ott beleütközött egy ilyen olvashatatlan fájlba, a másolás ugye leállt, a könyvtárból a maradék fájlok meg egyszerűen eltűntek. Egy ismerősömnek adtam oda a vinyót, hogy vacakoljon vele, hátha visszaállítható a tartalma (nekem nem volt hozzá progim, és gyakorlatom sincs benne), vissza is állította, aztán egyszer csak azt vette észre hogy az egész visszaállított fájlrendszer megint kompletten eltűnt, újra vissza kellett állítani az egészet az elejéről... brrrr...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest