- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam9503
csendes tag
válasz
janeszgol #3123 üzenetére
Értem, szíved joga eldönteni hogy kitől vásárolsz.
De mint kiderült, probléma van egy termékkel, amit én megvásároltam, teljesen világos, hogy hazudott a hirdetésben az akku állapotáról, és ezzel "megspórolt" magának újabb pár ezer forintot, utána felszívódik mintha ott sem lett volna.
Jogilag is biztosította magát ezzel, mert utólag bármit mondhat, jaj eltévesztettem bocs.
Csak sok kicsi sokra megy, ezzel ő sokat szakít az eladások után.
Undorító és visszataszító viselkedés, és ahogy te is írtad hogy nem új akkut kaptál pedig azt ígérte, ezt nevezhetnénk sorozatos csalásnak! -
Adam9503
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Ugyan nem hardveraprón ért a kár, hanem Jófogáson, de a Google keresőnek hála, itt is rátaláltam az adatlapjára, és szólok mielőtt bárki vásárolna tőle. Pont nem érdekel hogy csak pozitív értékelése van.
Jófogáson "GFixity" felhasználótól rendeltem egy használt mobiltelefon készüléket, amiről azt állította a hirdetésében, hogy új akkumulátor jár hozzá.
A készülék megjött, és ugyan működik, de nem sokáig, mert kukára van írva az akku: a gyári kapacitásának a felét tudja, gyakorlatilag értéktelen, cserére szorul.
Ezt a problémát jeleztem a hirdetőnek privát üzenetben, és azonnal törölte a hirdetést, és elérhetetlenné vált.
A hozzászólások ki vannak itt is kapcsolva a hirdetéseinél, úgyhogy ide írom le a problémát. A jófogásnak már jeleztem a problémát, de ők azt válaszolták hogy nem tudnak mit kezdezni a problémával, csak "szemmel tartják" a hirdetőt.
Foxposton küldte, szóval se név, semmi nem áll rendelkezésre, csak a GFixity felhasználónév.Üdvözlettel
Adam -
Adam9503
csendes tag
Sziasztok, nem vagyok rá büszke, de emailben szedtek rá és elutaltam paypalos számlaszámra az összeget egy memóriáért, 15 ezret, de a termék sosem jött meg, a csaló pedig felszívódott.
Van bármi esélyem feljelentéssel?
Gmailes címe megvan, a beszélgetés, és egy paypalos számlaszám... de ennyi sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest