Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vezeralmos2

senior tag

válasz Pyttawrx #3237 üzenetére

Pozitív értékelései vannak, úgy tűnt mint aki ért hozzá, és más dicsérte is, nem gondoltam volna hogy ez lesz belőle, de hát látod, nagy az Isten állatkertje.
    Változnak az emberek.

• vezeralmos2

senior tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    Van egy videókártyám, amit kifagyás hibával odaadtam egy srácnak hogy javítsa meg, itt a hardveraprón javasolták.
    Azóta eltelt másfél hónap, és eddig semmilyen fényképes vagy videós doksit nem küldött arról hogy csinált volna vele bármit is, üzenetekre szeret nem válaszolni.
    Én közben úgy döntöttem, hogy ha ennyi idő után sem sikerült vele kezdeni valamit, akkor mégsem kérem a javítást, és hogy küldje vissza.
    Erre elkezdett pattogni hogy ő bevizsgálási díjat számol fel a kártyáért, anélkül nem kapom vissza, majd úgy csinált mint aki süket és rám tette a telefont.
    Rendőrséggel is meg fenyegettem de eredménytelenül, csak tovább pattogott, és állítása szerint meg van sértődve hogy rendőrséggel fenyegettem.
    A videókártyát amikor odaadtam neki személyesen ilyenről hogy bevizsgálási díj, szó nem esett, a feladat javítás volt.
    És mivel nem történt javítás a kártyán, a semmiért nem fogok pluszban kifizetni nem tudom mennyi pénzt bevizsgálás címén.
    Én egy javítást kértem, amit eddig nem sikerült teljesíteni, és szeretném visszakapni a kártyát, mivel az enyém, de nem ajda vissza. Természetesen ugyanolyan állapotban a kártyámat ahogy odaadtam neki, működött, adott képet.
    A nevét nem tudom, egy telefonszám, discord név, és hardveraprós név, és egy cím/kapucsengő áll rendelkezésre.
    Mit javasoltok, mit csináljak? Feljelentés érhet valamit? 35 ezres kártyáról van szó.

Üdv
    Álmos

• vezeralmos2

senior tag

Üdvözlet!
    Na eltartott egy darabig mire megtaláltam ezt a témát.

Mivel több mint egy hónapja történt az üzlet, így az adminok nem tudnak vele mit kezdeni, szóval leírom ide mielőtt más is póruljárna egy vásárlásnál.

Először is röviden tömören ezt a V. Milán felhasználót kerüljétek el messzire, mert engem szándékosan félrevezetett.
    Apropó, már van egy negatív értékelése, felvettem a kapcsolatot a másik féllel, aki a kisfiának szeretett volna egy kártyát, és állítása szerint a hiba jelentkezése után kedves Milánunk elérhetetlen lett, szándékosan húzta az időt, hogy leteljen a 3 nap, így nem kellett neki visszavenni a kártyát, így a rossz kártyával 30 ezret bukott.
    Szóval nem én vagyok az első akit legombolt ez a kis tetvedék.
    És nem tudhatjuk, hogy még hány darab rejtett hibás videókártyát adott el, az emberek hozzá nem értését kihasználva.
    Ennyi pozitív értékeléssel vagy vette az accountot, vagy csak simán előbújt a kisördög, hogy próbáljuk már ki milyen érzés átverni véletlenszerű szerencsétleneket.

Vásároltam tőle egy Vega 64-es videókártyát, 45- ezer forintért, amint Vega 56-nak hirdetett. [hirdetés]
    Személyesen vettem át a kártyát, azonnal látni lehjetett, hogy a felirat nem egyezik a hirdetéssel, szóval kérdezgettem hogy ez mi, de folyamatosan kitérő válaszokat adott.
    Ennek tetejébe képes volt rólam írni egy fröcsögést, hogy én nem fizetek neki plusz pár rongyot, mert hogy nem 56, hanem 64 :)) [link]

Nemrég teljesen véletlenül kiderült hogy hibás a kártya, zárlatos az egyik VRM fázis, és ilyenkor gyakorlatilag ezek el szokták magukat égetni emiatt a típushiba miatt, ez a példány még valahogy működik, szerintem azért mert dolgozok és nem ment sokat a gép :D
    (Igen, 90% hogy azért hirdette gyengébb verziónak, mivel úgy sokkal kisebb a fogyasztása, ergó sokkal később megy tönkre)
    Megjavíttatom egy erre specializálódott műszerésszel, de sajnos elég drága a javítás, körülbelül 30 ezer forintomba fog kerülni. Szóval ez a némber megkárosított 30 ezerrel. És nem beszélve arról hogy ha kiég a kártya akkor mind a 45 rongy megy a kukába.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés