Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
Üdvözlet!
Na eltartott egy darabig mire megtaláltam ezt a témát.Mivel több mint egy hónapja történt az üzlet, így az adminok nem tudnak vele mit kezdeni, szóval leírom ide mielőtt más is póruljárna egy vásárlásnál.
Először is röviden tömören ezt a V. Milán felhasználót kerüljétek el messzire, mert engem szándékosan félrevezetett.
Apropó, már van egy negatív értékelése, felvettem a kapcsolatot a másik féllel, aki a kisfiának szeretett volna egy kártyát, és állítása szerint a hiba jelentkezése után kedves Milánunk elérhetetlen lett, szándékosan húzta az időt, hogy leteljen a 3 nap, így nem kellett neki visszavenni a kártyát, így a rossz kártyával 30 ezret bukott.
Szóval nem én vagyok az első akit legombolt ez a kis tetvedék.
És nem tudhatjuk, hogy még hány darab rejtett hibás videókártyát adott el, az emberek hozzá nem értését kihasználva.
Ennyi pozitív értékeléssel vagy vette az accountot, vagy csak simán előbújt a kisördög, hogy próbáljuk már ki milyen érzés átverni véletlenszerű szerencsétleneket.Vásároltam tőle egy Vega 64-es videókártyát, 45- ezer forintért, amint Vega 56-nak hirdetett. [hirdetés]
Személyesen vettem át a kártyát, azonnal látni lehjetett, hogy a felirat nem egyezik a hirdetéssel, szóval kérdezgettem hogy ez mi, de folyamatosan kitérő válaszokat adott.
Ennek tetejébe képes volt rólam írni egy fröcsögést, hogy én nem fizetek neki plusz pár rongyot, mert hogy nem 56, hanem 64[link]
Nemrég teljesen véletlenül kiderült hogy hibás a kártya, zárlatos az egyik VRM fázis, és ilyenkor gyakorlatilag ezek el szokták magukat égetni emiatt a típushiba miatt, ez a példány még valahogy működik, szerintem azért mert dolgozok és nem ment sokat a gép
(Igen, 90% hogy azért hirdette gyengébb verziónak, mivel úgy sokkal kisebb a fogyasztása, ergó sokkal később megy tönkre)
Megjavíttatom egy erre specializálódott műszerésszel, de sajnos elég drága a javítás, körülbelül 30 ezer forintomba fog kerülni. Szóval ez a némber megkárosított 30 ezerrel. És nem beszélve arról hogy ha kiég a kártya akkor mind a 45 rongy megy a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest