- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammeyer
csendes tag
Ezzel [link] a friss hirdetéssel/hirdetővel mi lett? Elvileg holnap személyesen megvenném tőle, jofogason is hirdeti szoval tovabbra is tudok kommunikálni vele.
-
adammeyer
csendes tag
válasz
raziel01 #2333 üzenetére
A kérdés továbbra is az hogy előre utalásos csalás áldozataként milyen jogi lépéseket lehet tenni, illetve van-e ilyennel tapasztalata valakinek, de többször már nem szeretném leírni.
Az adott helyzetben nem tudom mi van a háttérben ugyanis az eladó azóta nem volt online és nem tudok vele semmilyen formában kommunikálni. De ez a kérdésem szempontjából teljesen irreleváns, vegyük úgy hogy meg sem történt.
-
adammeyer
csendes tag
válasz
domperke #2330 üzenetére
Általánosságban érdeklődöm, nem konkrétan az eladó profillal kapcsolatban, illetve nem is akarom itt így nyilvánosságra hozni mert nem is biztos hogy szándékosan tűnt el.
A kérdés inkább az hogy amennyiben csalás áldozata lennék tudok-e illetve van-e értelme bankomhoz vagy rendőrséghez fordulni? és mikor/mennyi idő után van ennek értelme?
-
adammeyer
csendes tag
Olyan helyzetbe kerültem, hogy vásároltam egy terméket előre utalással, és miután elutaltam a pénzt az eladó eltűnt (viszonylag friss, negyed éves profil, 3 pozitív értékeléssel). Előtte könnyen ment a kommunikáció 1 napon keresztül, kb 5-5 egymásnak küldött levél váltásán át.
Gyakori az ilyesfajta eset? Nem akarok rosszat feltételezni de számomra gyanús kezd lenni. Hasonló tapasztalata van valakinek, illetve mit tudok tenni ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest