- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Zoltan_B nevű taggal kapcsolatban lenne pár kérdésem és tanácsot szeretnék, hova forduljak? Ezt vásárolta meg tőlem még október végén, ráadásul összesen 3300 Ft-ért akarta megvásárolni szállítással együtt (2000+1499 Ft helyett), amibe én természetesen belementem. Mivel a "soha ne utalj előre" című kulcsmondatot szem előtt tartottam, így feladtam neki a csomagot, amelyet át is vettek az Isaszegi Tesco Foxpost automatánál 2022.10.21-én.
A megbeszélt 3300 Ft-ot azóta sem utalta át az illető, holott már rengeteg privát üzenetet írtam neki, a megadott e-mail címre is írtam ("3300 Ft-ban állapodtunk meg, mivel nem utánvétes csomagról van szó és nem az átvételkor fizetendő volt, így kérlek utald át számomra a megbeszélt összeget!
8 nap után talán jogosan "követelem"." - EZ AZÓTA MÁR TÖBB NAP!)
Nem egy hű de nagy összegről van szó, de akkor is nonszenz az egész, ráadásul látom, hogy naponta többször is belép, de üzenetekre nem válaszol. Prámium tag, remélem nem valami moderátor.Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv. mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest