- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
sziasztok
Nov.23-án utaltam 185.000ft-ot. AdluAn felhasználónak.Egy xbox series x konzolt hírdetett.Én naívan azthittem ennyi értékeléssel az ember bárkiben megbízhat.Hát nem így lett...
23.-án még megígérte hogy feladja az xbox-ot.Ez nem történt meg.Aznap még nyugtáztam hogy rendben majd holnap,illetve ő is ezt mondta.
Következő napon 24.-én reggel lépett be utoljára 7:04 perckor.Hogy a még meglévő hírdetéseit eltűntesse.Majd azóta el van tűnve az én ,illetve többek pénzével.Jelenlegi tudomásom szerint 4.-ünk pénzével tűnt el.Cirka másfél millió forintot húzott be rajtunk egy hét alatt.Többen is mondták hogy nekik is eltűnt az üzletelés során illetve,hazudozott.
Itt kérnék meg mindenkit aki olvassa hogy SENKI ismétlem senki ne próbáljon meg vele üzletelni a jövőben ha fontos neki a saját pénze illetve ideje,és nem szereti az orosz rulettet.
Dec 1.-én meg fogjuk tenni a feljelentést vele szemben üzletszerűen elkövetett csalás vádjával.Ha bárkinek bármi tapasztalata van/volt az illetővel kapcsolatban kérem vegye fel velem a kapcsolatot.Köszönöm.Illetve itt ragadnám meg az alkalmat hogy felszólaljak,az oldal üzemeltetőinek,avagy bárkinek akinek a hatásköre alá tartozik az oldal manage-elése.Be lehetne-e vezetni a paypal fizetést az oldalra? Nagyon nagyon sok csalótól tudnánk így megszabadulni.Mindenki sokkal nagyobb biztonsággal vásárolhatna és majdnem 99%-ban megszűnnének a csalások.Mennyi mindenkit lehett volna már megmenteni
Jó lenne egy vérfrissítés.Hogy a jövőben is biztos platform legyen a vásárolni/eladni kívánóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest