Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Sziasztok !
A vernalyst profilú "emberrel" vigyázzatok, mert megpróbált átverni. A hirdetésemre jelentkezett este 9- kor, megpróbált felhívni (persze nyilván azért, hogy ne legyen nyoma írásban) és mivel nem tudott elérni ezért elkezdett üzeneteket küldeni. Feltűnően tukmálta a videokártyáját, ár alatt adta és teljesen magyartalanul fogalmazott, mintha egy google fordítós chatbot lenne. Először nem volt rá gari, aztán mégis megtalálta. Össze vissza hazudozott. Modtam neki, hogy küldje el, meg is ígérte, hogy majd holnap lefotózza (egy PDF-et!!!) Azóta is várom. A képei és szerintem a profilja is lopott volt. Nagyon vigyázzatok vele. Sajnos nem volt hirdetés csak az enyémre reagált ezért nem tudom bejelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest