Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• majer_balint

tag

válasz #64791808 #819 üzenetére

Értelek, és köszi a részletes választ. Őszintén szólva nem is az érdekel, hogy vissza kapjam a pénzt, leginkább hogy seggberúgják érte, legyen valami látszatja, hogy tettem valamit, pl egy ügyvédi papír amit megír egy ügyvéd amiben leírja neki részletesen, hogy ha nem látszik fizetési hajlandóság egy szintet tovább lépünk ...stb, talán ettől beparázna annyira, hogy megkeressen, ha nem akkor tök mindegy..

nekem már ennyi is elég lenne..

• majer_balint

tag

válasz #64791808 #817 üzenetére

Én úgy tudom, hogy már egy ideje érvényben van az a törvény miszerint a szolgáltatók minden egyes beszélgetést rögzítenek. Amúgy egy skype os beszélgetés is tartozik a dologhoz, bár nem tudom ez is mekkora bizonyíték adott esetben.. Amúgy nem kölcsön adtam, saját névre szólóan volt a pénz egy brókernél és elbukta az összeget, nem zsebre rakta.. Ezt ip alapján is le lehet ellenőrizni ha nagyon muszáj, hogy mit kerestem volna én az ő lakcímén párhuzamosan. Azért mai világba szomorú lennék, ha szóba sem állnának velem emiatt, miközben egy skype beszélgetés is van, ip alapján is tudják ellenőrizni, hogy belépett a rendszerbe, azért ezzel már csak feltudnának neki tenni pár kérdést.. Mellesleg a szóbeli megállapodás ugyan olyan jogokkal bír mint egy szerződés tudomásom szerint.

• majer_balint

tag

Sziasztok!

Engem az érdekelne mit tudok lépni az ügyben, hogy januárban egy haverommal találkoztam ő állítólag tőzsde tanfolyamot végzett ember.. stb Bizonygatta, hogy ez egy nagyon jó dolog, két embernek menedzsel számlát, lazán jönnek a 100 ezrek..stb Menet közben kiderült elég nagy kókler az illető, mert elég szép összeget bukott, ami nem is lenne gond, de vállalta ennek a megtérítését a beszélgetéskor. A lényeg az lenne, hogyan tudnám behajtani rajta, ha mára már a telefont sem veszi fel.. közel 700.000 forintal tartozik emiatt, papír nincs arról hogy én megbíztam meg hasonlók, szóbeli megállapodás történt, plusz telefonon beszéltünk erről ahol elhangzik, hogy vállalja akkor a negatív kereskedések visszafizetését nekem. A felvétel nincs meg, de gondolom rendőrség letudja kérni adott esetben. Szóval mit tudok tenni, kihez kell forduljak, simán rendőrségi feljelentés ? Vagy inkább ügyvéd ? A csávó neve megvan telefonszáma is, meg hogy melyik helységben lakik, (utca házszám nincs sajnos) Van valami esély megráncigáltatni a drága csalót ?

Üdv,
    B

Új hozzászólás Aktív témák