- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miről kellett volna számlát adnia? Magánszemélyként adott el egy használt terméket. Az lett volna bűncselekmény, ha számlát ad.
Amúgy szerződést írtatok? Ha nem, volt tanú, aki tanúsítja, hogy az eladó kifogástalan állapotúnak írta le a készüléket? Ha egyik sincs, akkor kipróbált állapotban vettél egy készüléket, legjobb esetben is szavatosság érvényesíthető, ahol neked kell bizonyítani, hogy a hiba előzőleg is fennáll. Összességében semmi esélyed nincs.
#424: az ő hibája is, hogy nem kért számlát? Ezt honnan veszed? Először is számlaADÁSI kötelezettség van, nem számlaKÉRÉSI, a számlázás mindig a kibocsájtó feladata. Viszont mint fent írtam, itt magánszemélyek közti értékesítés volt, ahol az értékesítés tárgya egy használt termék, tehát szerződés kellett volna.
-
Ha jól értem a történetet ott se voltál átvételkor.
Fizetés előtt megnézted, használt termék, szerződés nincs?
Ha 3x igen, akkor innentől eléggé bukta illatú a történet.
Ha jogi útra akarnád terelni arra fog hivatkozni, hogy kikötötte szóban a szavatosság hiányát, kipróbálási lehetőséget biztosított.(én ezt tenném a helyében)"Ha jót ad el, mért nem veszi fel a telefont?"
-mert tudja, hogy nem jót adott el
-nem ér rá éppErősen tanulópénzes érzésem van a történettel kapcsolatban, de lehet valaki tud valami okosat mondani.
-
Ha a termék használt és mint magánszemély adja el szerintem nincs számlaadási kötelezettsége.
(#424) raziel01: "Te hibád is, hogy nem kértél számlát."
Hmm?(#425) Tomszy1: Megnézted, kifizetted.
Van írásos nyoma annak, hogy vállalt rá "garanciát"?
Vagy annak, hogy "próbagari"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest