- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miről kellett volna számlát adnia? Magánszemélyként adott el egy használt terméket. Az lett volna bűncselekmény, ha számlát ad.
Amúgy szerződést írtatok? Ha nem, volt tanú, aki tanúsítja, hogy az eladó kifogástalan állapotúnak írta le a készüléket? Ha egyik sincs, akkor kipróbált állapotban vettél egy készüléket, legjobb esetben is szavatosság érvényesíthető, ahol neked kell bizonyítani, hogy a hiba előzőleg is fennáll. Összességében semmi esélyed nincs.
#424: az ő hibája is, hogy nem kért számlát? Ezt honnan veszed? Először is számlaADÁSI kötelezettség van, nem számlaKÉRÉSI, a számlázás mindig a kibocsájtó feladata. Viszont mint fent írtam, itt magánszemélyek közti értékesítés volt, ahol az értékesítés tárgya egy használt termék, tehát szerződés kellett volna.
-
Ha jól értem a történetet ott se voltál átvételkor.
Fizetés előtt megnézted, használt termék, szerződés nincs?
Ha 3x igen, akkor innentől eléggé bukta illatú a történet.
Ha jogi útra akarnád terelni arra fog hivatkozni, hogy kikötötte szóban a szavatosság hiányát, kipróbálási lehetőséget biztosított.(én ezt tenném a helyében)"Ha jót ad el, mért nem veszi fel a telefont?"
-mert tudja, hogy nem jót adott el
-nem ér rá éppErősen tanulópénzes érzésem van a történettel kapcsolatban, de lehet valaki tud valami okosat mondani.
-
Ha a termék használt és mint magánszemély adja el szerintem nincs számlaadási kötelezettsége.
(#424) raziel01: "Te hibád is, hogy nem kértél számlát."
Hmm?(#425) Tomszy1: Megnézted, kifizetted.
Van írásos nyoma annak, hogy vállalt rá "garanciát"?
Vagy annak, hogy "próbagari"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest