- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Minden esetre abba biztosak lehettek, hogy paypalen keresztül már nem tudtok ellene fellépni. Azt az 56 rongyot, amint megkapta, le is tudta venni és biztos, hogy le is vette a számláról.
-
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Szerintem adminok nem tudnak, illetve teljesen jogosan nem is akarnak segíteni. No persze nem azért, mert gonoszak lennének vagy valami, de szerintem nincs erre fölös kapacitása egynek sem. Amit tudtak (rendszerüzenetek előreutalás veszélyeiről) azt megtették szerintem.
Minden esetre a Ti esetetek nagyon cinkes. Szinte sehol nem tudtok elindulni. Mi is, ha paypal nem utalja vissza a pénzt, szerintem eléggé meg leszünk lőve.A legjobb módja egyébként nektek a bankszámla alapján elindulni.
Valakinek itt közülünk (nem emlékszem, hogy flashcash, vagy Llam kolléga volt az, esetleg cr89) megvan a bankszámlaszáma. Tudtommal bankszámlát csak hivatalos okmányokkal lehet nyitni, tehát ott nem adhatott meg hamis adatokat. Így a bank, ha kiadja az adatait, akkor már elég könnyen lenyomozható. -
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1872 üzenetére
ja,de ez januári hirdetés :/
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1871 üzenetére
csak mert,ha beállítunk hozzá ezen a címen, nem tudjuk meg, hogy tényleg ő e az. nyilván ha megkérdezzük, hogy figyelj már, te basztál át? akkor nem fogja azt mondani, hogy igen
-
válasz
Palesztin994 #1864 üzenetére
Ajándékként küldted a pénzt? Gift opciót válaszva?
Vagy először kaptál egy számlát a sráctól, amit el kellett fogadnod és ez által fizettél?
Nem mindegy, mert ha utóbbi, akkor van lehetőséged paypal-en keresztül is harcolni ellene, ha előbbi, akkor kevesebbek az esélyek.
Minden esetre ez egy teljesen más paypal account.
Ezt egyeztessük már össze emberek. Kinek milyen e-mail címet adott meg? Mert ha külön-külön paypal accountokat jelentettünk fel, akkor azért annyira nem többszöröződik meg az esélyünk a pénz visszaszerzését illetően.
Nekem más e-mail címet adott meg, mint Palesztin994 kollégának. Én esetemben: kelod66@gmail.com. -
válasz
Palesztin994 #1864 üzenetére
Én azt látom ezen, hogy nincs szállítási cím megadva "Ships to" ebből arra következtetek, hogy privát pénzként küldted el, azaz amikor választani kellett a következők közül te az elsőt választottad:
1, send payments (privát pénzküldés pl. rokonnak)
2, pay for goods or services (fizetés egy online vásárolt termékért vagy szolgáltatásért)Az első pénzküldési módra nincs reklamációs lehetőség, hiszen nem történik termék vásárlás, hanem az pont csak egy privát pénzküldési mód pl. rokon hazaküld XY GBP pénzt angliából, vagy pénzt küld egy ismerősének. Ezen nincs mit reklamálni, hogy nem érkezik meg a termék vagy garanciális valami.
A 2, eset van kitalálva a termékvásárlásra, arra van ilyen védelem.Még az is látszik, hogy a csaló több email címmel is regisztrált a paypelen. "kisslaci@outlook.hu" / "kelod66@gmail.com".
Javaslom, hogy próbálj nekik telefonálni vagy írni, hogy tiltsák le az accountját a csalónak, lehet, hogy a rendőrségi feljelentést is kérni fogják később.
https://www.paypal.com/selfhelp/home -
válasz
Palesztin994 #1860 üzenetére
Privát fizetésként küldted el a pénzt?
Küldj egy screenshotot magáról a fizetési tranzakcióról. -
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1860 üzenetére
Ja és a case reportban sem, pedig jól állítottam be a dátumot és all casesen van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest