Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Redlight2
üzenetére
Sajnos az nem ment fel senkit "rossz" termék eladása alól, hogy nem vállalt rá garanciát. És itt most nem szándékosságot feltételezek. (fordított helyzetet is képzelj el, te mit tennél akkor?)
Aki ismeri a konzolokat tudja, hogy egy-egy hiba nem 5-10-30 perc után jöhet elő (főleg régebbi xbox360-oknál melegedéstől származó hibák, fagyások, vagy konzol halál) csak, hanem érdemes hosszabb időt nyüstölni a biztonság kedvéért.
Ha a vevő ezt azonnal jelezte, miután megkapta és a kipróbálta, úgy szerintem jogos lehet a kérése. Ha úgy adódik igen, tehet feljelentést, és ha alá tudja támasztani egy szerviz szakvéleménnyel esetleg hogy tényleg korábbról fennálló hiba is lehetett. Ezt viszont nehéz lesz egyértelműen bizonyítani sajnos vagy nem sajnos.
Szerintem próbáljátok meg ezt egymás között valahogy lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest